Kurv 0

Acer stationær computer

Hvis du skal have en ny stationær computer, er Acer et godt bud på en computer, der leverer varen. Her i vores store Acer-udvalg finder du også en computer, der passer til dit behov – hvad end det er til gaming, hjemmekontoret eller underholdning. 

Acer stationær computer – det gode, solide valg

Hvorfor vælge en Acer stationær computer?

  • Bredt udvalg
  • Konkurrencedygtige priser
  • Stilrent design i sorte, neutrale farver

I det prisvenlige Acer-udvalg findes der forskellige modeller, der hver især passer til hjemmekontoret, hverdagens gøremål eller til gamere. Fælles for alle modellerne er, at du med en stationær computer får en kraftfuld maskine, som har kapaciteten til alle dine computeropgaver, store som små. Et andet stort plus ved de stationære Acer computere er, at de fås til en budgetvenlig pris – du får med andre ord meget computer for pengene. Computerne er ikke mindst udført i et stilrent design, så de visuelt tager sig godt ud på kontoret, i hjemmet, teenageværelset, eller hvor end, de bliver placeret.
 

Til gaming, kontoret eller underholdning derhjemme

Computerne har forskellige specifikationer og funktioner, og hvilke der passer til dig, afhænger af dit computerbehov og hvordan du skal bruge den. Hvis dit computerforbrug er forbeholdt underholdning og brug i hjemmet, kan du med fordel vælge modellen XC-780, der er en kompakt, stationær computer. Med sin smalle størrelse passer den perfekt til hjemmekontoret. Til trods for, at computeren ikke fylder meget, indeholder den stadig den seneste teknologi og har alle de features og funktioner, som du har behov for.  


Er det en computer til arbejdet, du er på udkig efter, er Aspire XC-230 et godt bud på en stationær computer, der kan klare alle dine daglige opgaver. Med en stor harddisk har du plads til alle dine filer, og den stærke processor gør, at computeren nemt klarer forskellige slags opgaver. Aspire XC-230 er med andre ord en stationær computer, der altid leverer. 
 

Skal computeren trække krævende og nye computerspil, skal du bruge en kraftfuld maskine. Til dette formål er Aspire GX-serien ideel, da den netop er udviklet til gamere. De stationære computere fra Aspire Gaming-serien har en hurtig processor, masser af RAM og en suveræn ydeevne – og foruden en flot grafik, er det de specifikationer, som gør computeren perfekt for dig, der er computerspilentusiast og gamer. 
 

Find din nye stationære computer fra Acer

Uanset dit behov findes der også en computer til dig. I wupti.com’s store udvalg i computertilbehør finder du også flere forskellige Acer PC-skærme, så du hurtigt kan komme i gang med din nye computer. Bestil både computer og computertilbehør hjem allerede i dag – du får altid leveret dine varer hurtigt på wupti.com.