Kurv 0

Acer stationær gaming PC

Acer Predator gaming stationær computer 

Er du vil med at spil og ønsker du at grafikken skal være helt skarp, så er en Acer Predator G3 et godt valg. Denne stationære computer er udviklet med fokus på gaming og kommer med den nyeste teknologi som NVIDIA® GeForce® GTX 10 serie og 7th Gen Intel® Core™ processor.  Du kan gøre dine spil endnu mere livagtige med Creative Sound Blaser™ Cinema 2, som giver dig den exceptionelle lydgengivelse. Med surround sound effekt bliver du draget ind i spillet med de mange autentiske lyde, som får dig i den rette gaming stemning. 

Udviklet til spil

 Du kan spille som en professionel gamer med en Predator G3, da denne kraftfulde pc'er nemt kan opgraderes og tilpasses til dit behov, så du får den ultimative gaming-oplevelse. Præcisionen og ydeevnen er i højsædet med NVIDIA® GeForce® GTX 10-serie grafikkort og 7 generations Intel® Core i5/i7 processor og DDR4 hukommelse.

Funktioner udviklet til gamere

Denne stationære gamer pc har smarte detaljer som en indbygget holder til dit gamer headset. Den er også udstyret med Acer Easy-Swap harddiskskuffe på fronten af pc'en, så du nemt kan administrere dine spil og filer. Med en Predator G3 kan du nemt opdatere den, så den får større kapacitet med op til 64GB DDR4 hukommelse, 12TB harddiskplads og lynhurtig SSD på op til 512GB.

Stay Cool...

Når spillet er på sit højeste og du har behov for det kølige overblikke er det vigtigt at pc'en yder sidst bedste. Predator G3 er derfor forsynet med Ice Tunnel som sørger for, at der tilføres kold luft til pc'en. På samme tid sørger den for at afgive den varme luft, så du hele tiden har en afkølet og driftsikker pc.      

Fordyb dig i 4K-billeder

Få selv de mindste detaljer med, når du spiller 4K-spil. Det ultimative detaljeniveau opnås med 4K-spil, som har 4 gange så høj opløsning sammenlignet med Full HD. Du får derfor en perfekt spilleoplevelse (kræver 4K-kompatibel skærm). 

Køb din nye Acer stationær gamer pc 

Med en Acer gamer stationær pc ved din side, vil du få en computer, der er spækket med hardware af højeste kvalitet. Med et lynhurtig NVIDIA grafikkort, RAM med et stort antal GB og den nyeste Intel core processer får du den perfekte gaming computer. En stationær gaming computer fylder mere og dermed egner sig bedere som en gaming computer til derhjemme. For at få den optimale spilleoplevelse bør du også investere i en god gaming skærm fra Acer for at få det fulde udbytte.