Kurv 0

Apple AirPods

Vil du gerne opleve god lyd dagen lang – helt ubesværet? Så bør du overveje Apple AirPods. Her får du en aktiv støjreduktion og eminent lyd i et trådløst produkt, der kan klare hverdagens mange udfordringer. Køb dem hos wupti.com, og find det gode produkt til en skarp pris.
 

Apple AirPods: En intelligent afspiller

Med Apple AirPods er du garanteret en unik og individuel lytteoplevelse – uanset om du hører rasende rock, fængende fortællinger eller snakker med din saglige mor. Dine AirPods, Pro såvel som almindelige, fornemmer nemlig, når du tager dem i og ud af ørerne. Her er det produktets dobbelte optiske sensorer med accelerometer, der starter og pauser både afspilningen og opkald. Og det er ikke det eneste. Med Apple AirPods er du også garanteret:

  • Let forbindelse til alle dine Apple-enheder
  • Hurtig aktivering af Siri, ved at sige: ”Hej Siri”
  • Berøringskontrol, der kan skifte sang og afslutte opkald
  • 24 timers batterilevetid

 

En behagelig musikoplevelse overalt

AirPods er lavet i et kompakt design, uden kabler, hvilket gør dem ekstra behagelige at have på. Samtidig gør det lette plastikmateriale, at høretelefonerne er gode at have i, og at de ikke falder ud. Det betyder, at du nemt kan danse med til dit yndlingsnummer eller have dine AirPods i, når du løber en tur. Og skulle det begynde at regne, så kan du trygt fortsætte turen, hvis du har AirPods Pro – høretelefonerne er nemlig både sved- og vandafvisende ved sport og træning. 

Køb Apple AirPod og AirPod Pro

Hos wupti.com kan du altid nyde de nyeste elektroniske vidundere på markedet. Og her er Apple AirPods ingen undtagelse. Men skal du vælge de almindelige eller Apple AirPod Pro? Begge modeller giver dig en fantastisk lydoplevelse uden irriterende kabler, så du blot skal koncentrere dig om sangen, podcasten eller opkaldet. Appe AirPod Pro’s udvendige del er dog en smule mindre end de almindelige AirPods, og så får du også en mere omsluttelig indgang i øret. Det giver dig bedre støjreduktion.

Uanset hvilke Apple AirPods du vælger, så får du avanceret teknologi i en helt enkel indpakning. Prøv dem hos wupti.com i dag.