Kurv 0

Apple iMac

Det var Apple med iMac, der for alvor skabte fænomenet ”all-in-one computer”. Ideen blev straks populær og siden har iMac konstant været i udvikling. Du finder vores udvalg af den populære iMac computer her på siden.

iMac med Retina 5K skærm

Den bedst mulige skærmkvalitet har længe været et mantra for Apple på tværs af enhed. Og med de såkaldte Retina-skærme tager Apple et afgørende skridt med skærme i så høj opløsning, at pixels flyder sammen så tekst, billeder og film står skarpt på et utroligt niveau. Men på iMac med Retina 5K skærm har Apple løftet overlæggeren til et helt nyt niveau: 5K betyder en 17 millioner pixels og en opløsning på 5120x2880 – en firedobling i forhold til den almindelige 27” Retina-skærm!

Det gør selvfølgelig skærmen optimal til film, ligesom professionelle grafikere og fotografer får nye muligheder, når fx billeder skal bearbejdes.

Kraftfulde quad-core Intel Core i5- processorer

Med kraftfulde quad-coreprocessorer, 8 GB hurtig 1867 MHz hukommelse som standard, hurtigere flash-lagring og nye Fusion Drive-lagringsmuligheder er iMac pakket med teknologi samt pixels.

 

Værd at vide om iMac

Tre fordele ved at købe en iMac

  • Spar plads med det smarte alt-i-én design
  • First in class skærmkvalitet med Retina 5K
  • Imponerende ydeevne

 

MacBook eller iMac?

De fleste Apple Mac-interesserede spørger før eller siden sig selv, om de skal vælge den stationære iMac eller den bærbare MacBook. Og der findes ikke noget klart, universelt svar. I høj grad handler det om, hvilket behov man har. Ønsker du eksempelvis at have computeren stående i stuen, og har du derfor ikke behov for at flytte så meget rundt på den, er iMac et oplagt valg. Med sin lynende hastighed og sit eksklusive design bliver den et spændende omdrejningspunkt og imponerende blikfang.

Har du brug for at tage computeren med dig på tur eller bare over i sofaen, er det svært at argumentere imod MacBook. Med andre ord ved du altså bedst selv, hvilken maskine der passer dig bedst. Faktum er, at både MacBook og iMac har imponerende ydelse, hurtige programmer (mange programmer leveres forudinstalleret med Mac OS) og flot design. Med Mac OS behøver du heller ikke - ulig mange konkurrenter - at bekymre dig om antivirus-programmer.
 

iMac er et unikum på markedet

Mens den allerførste iMac var ægformet og med en billedrørskærm, er den nyeste udgave af en helt anden støbning. Apple skiftede nemlig hurtigt til LCD-teknologi og kom samtidig på ideen med at samle de vigtigste komponenter bag skærmen for at give en slank enhed med et særligt minimalistisk udtryk. Denne grundidé blev forfinet med LED teknologi og et eksklusivt aluminiumskabinet.

I dag er det netop disse karaktertræk, der - sammen med et endnu slankere design - får iMac til at skille sig ud fra alle andre computere på markedet som et innovativt unikum i absolut topkvalitet.

OS X El Capitan

Alle vores MacBooks kommer med det helt nye OSX El Capitan. OS X El Capitan gør Mac-oplevelsen endnu bedre, og systemets ydeevne er blevet forbedret på mange små måder, så du kan arbejde både smartere og hurtigere. El Capitan indeholder forbedringer til vinduesstyringen, de indbyggede programmer og Spotlight-søgning. En forbedret ydeevne gør også, at alt hvad du gør til dagligt – lige fra at åbne programmer til at læse og skrive mails – sker hurtigere og mere effektivt. Og Metal til Mac giver en hurtigere og mere flydende grafik i spil og i programmer, der kræver stor ydeevne, samt mange andre steder.
 

Køb iMac online på wupti.com

Find din nye iMac fra udvalget på wupti.com. Vi har altid et stort udvalg af forskellige modeller og du kan bestille din favorit hjem med det samme.