Kurv 0

Apple iPad Air

Vælg et ekstra slankt og elegant design – vælg Apple iPad air. Denne lette iPad air fås med lige så mange features og tung teknologi som de øvrige iPad modeller fra Apple, designet og vægten er blot lettere. Find gode priser på iPad air i det store udvalg på wupti.com lige herunder. 

iPad air – let og elegant 

Hvorfor vælge en air-model?

  • Modellen har en lav vægt og er nem at transportere
  • Det slankere design gør den nem at have i tasken
  • Den kan nøjagtigt det samme som andre modeller

Du behøver ikke undvære noget i kapaciteten, fordi du vælger en iPad air – den eneste forskel er det slankere design og den reducerede vægt. Vælg en Apple iPad air til hjemmet eller til at tage med. 
 

Hvad skal du være opmærksom på med en iPad air?

Nøjagtigt som med den almindelige iPad behøver du aldrig bekymre dig om kvaliteten på din iPad air. Priser ne på iPad air er også altid gode her på wupti.com, så vær i stedet opmærksom på, hvad de forskellige air-modeller kan tilbyde i forhold til skærm, processor, størrelse og styresystem. 

  • Skærm. Den fysiske størrelse på skærmen måles i tommer og ligger for air-modellerne typisk på 10,5 tommer. Opløsningen på skærmen fortæller, hvor klart billedet er, og den måles i pixel. Standard for air-modeller er en opløsning på 2224 x 1668 pixel. 
  • Processor er ’motoren’ i din iPad air og svarer til en CPU i en computer. De fleste nye iPad air-modeller tilbyder som standard en A12 processor med 64 bit arkitektur.  Jo større processor, jo hurtigere iPad. 
  • Størrelse. Der er tale om GB, ikke den fysiske størrelse på iPad’en. GB-tallet fortæller, hvor meget du kan lagre på din iPad air. De mindste starter ved 64 GB – passende til normal netbrug – mens de største ligger på 256 GB. Til streaming af film og musik anbefales så høj en GB som muligt. 
  • Styresystem – Apples styreplatform kaldes iOS og anvendes på alle iPad-modeller. Alle iPad air hos wupti.com sælges med den nyeste mulige version iOS styresystem. 

Se de lette iPad air modeller fra Apple herover.