Kurv 0

Apple iPad Mini

Du kan få det hele i den lille nemme model fra Apple, iPad mini. Nem at have med overalt og praktisk til både netadgang, musik, film og meget mere. Vælg den farve og det antal GB, du behøver - så skal du ikke huske andet i tasken. Se udvalget herunder.

iPad mini til den nemme hverdag

Derfor behøver du kun iPad mini

  • Det hele i en kompakt løsning
  • Nem at have med overalt
  • Apples velkendte gode kvalitet 

Du ved, hvad du får, når du køber et Apple-produkt: Topkvalitet. Det gælder også iPad mini – du får samme store teknologi som i andre tablets, men komprimeret i én løsning, der er nem at have med overalt. Med en iPad mini behøver du ikke andre tablets. 
 

Sådan vælger du den rigtige iPad mini

Uanset hvilken Apple iPad du vælger, drejer dit valg sig om, hvad skal du bruge den til?

  • Internet – hvis du vælger en iPad mini primært for at surfe eller bare gå på nettet og tjekke mails og sociale medier, så er det vigtigste for dig hastigheden, og at der er mulighed for internetforbindelse, f.eks. via 4G netværk eller lignende. Alle mini iPad kan gå på internettet via wi-fi, hvis du er i nærheden af en tilgængelig wi-fi forbindelse.
  • Film – hvis du køber en mini iPad med henblik på at se film på eller fra den, så er det vigtigste for dig størrelsen i GB. Jo større GB, jo bedre. 64GB er i den lave ende og bedre egnet til almindelig surfing, hvor GB i 100 eller 200 størrelsen er velegnede til streaming af f.eks. film. Ønsker du at se film på en større skærm, kan de fleste iPad mini tilknyttes et Apple TV. Din iPad mini bliver på den måde din filmafspiller og tv’et din skærm. 
  • Musik – hvis du ønsker at samle al din musik på din iPad mini, er det vigtigste også flest mulige GB. Du kan vælge en iPad mini med særlig god lyd eller vælge at tilkoble din tablet via Bluetooth til en Bluetooth-højtaler. 

Vælg den rigtige iPad mini model online her hos wupti.com – stort udvalg, altid bedst til prisen.