Kurv 0

Apple iPad

Det er ikke uden grund, at iPad’en er populær – den har nemlig et lækkert design og er yderst brugervenlig. Det er alt sammen egenskaber, der kendetegner Apples produkter. Her på siden finder du et stort udvalg af iPads i forskellige størrelser og prisklasser. 

iPad – den uundværlige hverdagshjælper

Tre fordele ved at købe en iPad

  • Brugervenligt og minimalistisk design
  • Apps til det hele
  • Stort udvalg af tilbehør

Er du på markedet efter en ny tablet, har du sikkert overvejet at anskaffe dig en iPad. 
 

iPad er den mest populære tablet

For nogle er iPad nærmest blevet synonymt med tablets. Apple banede vejen for tablet-markedet med lancering af den første iPad helt tilbage i starten af 2010. Som Steve Jobs udtalte (januar, 2010): ”Vores iPad skaber og definerer en komplet ny kategori af enheder, der vil forbinde brugere med deres app og indhold på en mere intim, intuitiv og sjov måde end nogensinde før ”

Siden da er iPad’en løbende blevet opgraderet med ny teknik, nye features og forfinet design. Nyeste skud på stammen er den nye iPad, som byder på fantastisk retina-skærm, 10 timers batteritid, 8 MP kameraer, FaceTime HD-kameraer og mange andre features.  Dermed sørger Apple for, at deres iPad stadig holder sig skarp og moderne. 
 

Apps til det hele

En af de helt store styrker ved iPad er dens komplette udvalg af apps. De hundredtusindvis af apps i App Store giver dig den bedste oplevelse på den store Retina-skærm, fordi de er designet unikt til iPad frem for blot at være forstørrede smartphone-applikationer.  Du finder apps til det hele fx fotografering, gaming, rejser, økonomi osv.

Ud af æsken kommer iPad med en masse apps, som er effektive til din dagligdag, hvad enten du vil surfe på nettet, redigere film eller billeder, skrive rapporter og læse bøger etc. Og med sortimentet i App Store får du et imponerende, udtømmende udvalg af skræddersyede apps til din iPad, der gør oplevelsen endnu bedre. 
 

Køb din nye iPad online på wupti.com

Forkæl dig selv og køb en lækker iPad fra udvalget på wupti.com. Vi har altid alle de nye modeller og du kan bestille hjem med gratis fragt uanset hvilken model, du vælger. Husk også skærmbeskyttelsen, som du kan finde i det store udvalg af Apple tilbehør til iPad og se de utallige produkter, som Apple ellers kan byde på.