Kurv 0

Apple iPhone 11 Pro

Skyd fantastiske videoer og billeder med vidvinkel-, ultravidvinkel- og telekameraerne med iPhone 11 Pro. Tag meget bedre billeder ved svag belysning med Nat-tilstand. Se film og serier i HDR på Super Retina XDR-skærmen – den klareste iPhone-skærm til dato. Oplev en ydeevne uden lige med A13 Bionic-chippen til spil, augmented reality (AR) og fotografering. Alt sammen i den første iPhone, der har nok power til at hedde Pro.

Værd at vide om iPhone 11 Pro

Lige nøjagtigt alt det, du har brug for. Kameraer, skærm og ydeevne. Alt er Pro. Tre kameraer. Uendelige muligheder. Bliv tredobbelt så god med et kamera. iPhone 11 Pro skal opleves.
 

Med iPhone 11 Pro får du en oplevelse udover det sædvanlige.

Skyd fantastiske videoer og billeder med vidvinkel-, ultravidvinkel- og telekameraerne. Tag meget bedre billeder ved svag belysning med Nat-tilstand. Se film og serier i HDR på Super Retina XDR-skærmen – den klareste iPhone-skærm til dato.

Oplev en ydeevne uden lige med A13 Bionic-chippen til spil, augmented reality (AR) og fotografering. Og få batteri til hele dagen og en ny grad af vandafvisning. Alt sammen i den første iPhone, der har nok power til at hedde Pro.

Foræl dig selv med en lækker iPhone 11 og få nøjelsen af en række fede specifikationer!

  • 5,8" Super Retina XDR OLED-skærm3
  • Vand- og støvafvisende (4 meter i op til 30 minutter, IP68)
  • Tripelkamera-system med 12 MP vidvinkel-, ultravidvinkel- og telekameraer; Nat-tilstand, Portræt-funktion og 4K-video med op til 60 billeder pr. sek.
  • 12 MP TrueDepth-kamera på forsiden med Portræt-funktion, 4K-video og Slowmotion· FaceID til sikker autentificering og ApplePay
  • A13 Bionic-chip med tredjegenerations Neural Engine
  • Hurtig opladning med den medfølgende 18 W strømforsyning
  • Trådløs opladning4
  • iOS 13 med Mørk-funktion, nye værktøjer til redigering af billeder og video og helt nye anonymitetsfunktioner
     

Juridisk tekst
Batteritid afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries for flere oplysninger. iPhone11Pro og iPhone11ProMax er stænk-, vand- og støvafvisende og er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie. iPhone11Pro og iPhone11ProMax er IP68-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 4 meters dybde i op til 30 minutter).
Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.
Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på iPhone11Pro 5,85" diagonalt og på iPhone11ProMax 6,46" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.Trådløse Qi-opladere sælges separat.
Tekniske specifikationer Gå til apple.com/dk/iphone-11-pro/specs for at se alle specifikationer.