Kurv 0

Apple iPhone 7

Med iPhone 7 i lommen har du alt, hvad du behøver inden for rækkevidde. Fantastiske kameraer, ultraklare skærmfarver og en solid ydeevne. iPhone 7 fås i flere forskellige farver og GB hukommelse, så du nemt kan finde den iPhone 7, som passer til dine behov.

Værd at vide om iPhone 7

Derfor skal du vælge Apple iPhone 7:

  • Du får et minimalistisk og stilrent design med få samlinger til at forstyrre udtrykket
  • iPhone 7 er vandtæt, hvilket potentielt kan forlænge telefonens levetid markant
  • Mobilen har en helt unik ydeevne takket være hele fire stærke processorkerner


iPhone 7 er en smartphone i luksusklassen. Her får du en telefon i et slankt og stilrent design med masser af spændende, indbyggede funktioner og en høj ydeevne, der sikrer optimal kraft til både standardopgaver og mere krævende opgaver – for eksempel til spil og streaming. Konkret er mobilen udstyret med en A10 Fusion-processor med henholdsvis to strømbesparende kerner til at klare de lettere opgaver og to mere kraftfulde kerner, der kan stå distancen i forhold til de tunge løft. Det giver samtidig iPhone en længere batteritid end sine forgængere, hvilket er rart, hvis du er meget på farten i løbet af dagen og ikke nødvendigvis altid har adgang til nem og hurtig opladning.
 

Find iPhone 7 til en god iPhone 7-pris og i mange designs

Trænger din nuværende mobiltelefon til en udskiftning, og ønsker du dig en smart og hurtig telefon med et rigtig godt 12 MP-kamera og mange andre indbyggede funktioner? Så kan en iPhone 7 meget vel være et meget godt bud på din næste smartphone, uanset om du tidligere har ejet en telefon med iOS-system, eller du er helt ny inden for brug af iPhone. Den flotte iPhone 7 fås i flere forskellige modeller, så du frit kan vælge farve på telefonen samt størrelse på den interne hukommelse. Vælg for eksempel iPhone 7 til en skarp iPhone 7-pris i farver som sort, sølv, rose gold, gold eller jet black, og vælg imellem 32 GB eller hele 128 GB.
 

Køb iPhone 7 online på wupti.com i dag

Drømmer du om at eje en iPhone 7, finder du iPhone 7 i mange skønne modeller og til skarpe priser her hos wupti.com, og det er heldigvis nemt at bestille. Vælg din foretrukne model her, læg den i kurven, og gennemfør din bestilling ved kassen. Husk også at købe det helt rigtige mobiltilbehør, der giver dig mest mulig glæde af din nye iPhone 7.