Kurv 0

Apple iPhone Xr

Glæd dig til at få fingrene i iPhone XR. Den lækre smartphone er et godt prisalternativ til nogle af de dyrere iPhone modeller, men indeholder stadig alle de smarte features som for eksempel Liquid Retina-skærm og Face ID.

Smart. På alle måder.

iPhone Xʀ har en 6,1" Liquid Retina-skærm – branchens mest avancerede LCD-skærm.1 Avanceret Face ID. Den smarteste og stærkeste chip i en smartphone. Og et helt banebrydende kamerasystem. Den fås i seks nye flotte farver.

Mest avancerede LCD-skærm i en iPhone

iPhone Xʀ har den mest avancerede LCD-skærm i en smartphone – en 6,1" Liquid Retina-skærm med branchens mest præcise farvegengivelse og et innovativt design med baggrundsbelysning, som strækker skærmen helt ud i hjørnerne.* Den fås i seks nye flotte farver og har avanceret Face ID, så du kan låse din iPhone op, logge ind i
apps og betale med et enkelt blik – på sikker vis. A12 Bionic-chippen med næstegenerations Neural Engine anvender maskinlæring i realtid for at forbedre den måde, du oplever billeder, spil og augmented reality m.m. på.

Banebrydende 12 MP kamerasystem

Et banebrydende 12 MP kamerasystem med Portræt-funktion, Portrætlys, en forbedret bokeh-effekt og den nye Dybdekontrol. Designet er vandafvisende.** Og med iOS 12 – verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder – får du stærke nye værktøjer, der gør iPhone mere personlig end nogensinde før.

iPhone XR – skræddersyet til dig

Derfor skal du vælge en iPhone XR

  • Du får den vildt avancerede Liquid Retina-skærm
  • Vælg lige præcis det design, der passer til din stil
  • Du får en billigere iPhone med alle de lækre features

iPhone XR fås til en billigere pris, men den har stadig alle de traditionelle iPhone-features, der giver dig en lækker smartphone. XR-modellens helt store fordel er Liquid Retina-skærmen, der er den mest avancerede LCD-skærm i en smartphone i dag.

iPhone XR er større end både iPhone X og XS, og er derfor perfekt til dig, der elsker en stor skærm. Ligesom iPhone X er den vand- og støvafvisende ned til en dybde på 1 m i op til 30 minutter. Den har også trådløs opladning ved brug af Qi-opladere, og så fås den i lige præcis den farve, du ønsker dig.

 

Hvilken iPhone XR skal du vælge

Det vigtigste at være opmærksom på, når du skal vælge den perfekte iPhone XR til dig, er den interne hukommelse. I vores udvalg finder du iPhone XR med en intern hukommelse på 64 GB, 128 GB og 256 GB.

Optager du mange videoer og tager mange billeder med din mobil? Downloader du episoder fra Netflix og sange fra Spotify til telefonen? Eller er du måske en app-entusiast, der har alle de seneste nye apps i et hav af mapper? Så kan det være en god idé at overveje en XR med stor lagerkapacitet på f.eks. 128 eller 256 GB. Til ganske almindelig brug er 64 GB dog rigeligt.  

Derefter er det bare at beslutte, hvilken farve der passer bedst til dig!
 

Skil dig ud i dag

Skil dig ud med en iPhone XR i koral, blå, gul eller rød – eller hold dig til de klassiske hvide og sorte modeller. Bestil i dag på wupti.com!