Kurv 0

Apple MacBook Air

På wupti.com kan du købe den tynde, lette og ikke mindst lynhurtige MacBook Air, som har masser af power til alle opgaver. Så tag et kig her på siden og køb din nye MacBook Air i dag.

MacBook Air - tynd, let og lynhurtig

Derfor skal du vælge Apple MacBook Air

  • Designet er tyndt og let, og du kan have den med alle steder
  • Der er ikke gået på kompromis med ydeevnen
  • Holdbar og robust trods det lette design

En MacBook Air giver dig først og fremmest en elegant og lækker bærbar. Flot design gør dog ikke arbejdet for os, men heldigvis indeholder MacBook Air al den saft og kraft, du har brug for i en bærbar computer.

MacBook Airs 5. generations Intel Core-processor kan skifte imellem standardtilstand og 2,9 GHz turbotilstand. Det betyder, at du nemt kan køre mere krævende programmer, f.eks. til videoredigering, spil og lignende med samme lethed som langt kraftigere computere.

Skærmen er tynd, men har en fantastisk opløsning. Og med LED-baglys får du klarere og mere levende farver på din skærm. Overvej at beskytte din MacBook Air med et computersleeve, når du er på farten.

 

Hvilken MacBook Air skal du vælge

Du kan få MacBook Air i to forskellige skærmstørrelser på 11,6” og 13,3”. Overvej hvilken størrelse skærm, der vil være ideel til dit behov.

Derudover fås MacBook Air også med to forskellige størrelser SSD-harddiske på henholdsvis 128 GB og 256 GB, samt en arbejdshukommelse (RAM) på enten 4 GB eller 8 GB.

Kører du mange krævende programmer på computeren, bør du gå med 8 GB hukommelse. Til almindelig brug er 4 GB mere end rigeligt. Har du brug for mange dokumenter, billeder, film eller andre data på farten, bør du overveje den største SSD-harddisk. Ellers er den lille disk rigeligt til de fleste.
 

Let, lettere, MacBook Air

Få en ultralet computer, der stadig har kraft til at udføre det arbejde, du har brug for. Se vores udvalg her på siden, og bestil MacBook Air til en god pris på wupti.com!

Er du vild med alle produkterne fra Apple og deres styresystem? Så tag et kig i vores udvalg af Apple iPhones og iPads