Kurv 0

Apple MacBook

Er du på udkig efter en MacBook, så er du kommet til det rette sted. MacBook rimer på elegant design og stor ydeevne pakket ind i aluminium eller glas. Du får med andre ord en bærbar computer helt i særklasse på alle punkter. 

Se videoerne og oplev de lækre MacBooks

Hvorfor vælge MacBook?

Mac er brugervenlig, sikker og spækket med power. Den leveres med en masse smukt designede programmer, der kan booste din produktivitet og kreativitet. Den er udviklet til at arbejde sammen med iPhone og iPad som ingen anden computer. Og fordi Apple bygger softwaren og hardwaren sammen, leverer Mac den bedst mulige oplevelse.

Bygget til at være bedre

Bærbare Mac-computere er designet til at være utroligt tynde og lette, men samtidig robuste nok til at holde i mange år. Mac er fyldt med tekniske nyskabelser som f.eks. Touch Bar, og hardwaren og softwaren er udviklet specielt til hinanden, så alt fungerer perfekt sammen.

Programmer til alt

Mac har fantastiske indbyggede programmer til produktivitet og kreativitet, så du kan lave dokumenter, præsentationer og film samt surfe på nettet, sende beskeder, tage noter, holde styr på din kalender og meget, meget mere. Og Microsoft Office virker selvfølgelig problemfrit på Mac.

Skabt til iPhone. Og omvendt.

Hvis du har en iPhone, vil du være vild med alt det, en Mac kan. Foretag og modtag iPhone-opkald på din Mac, og send og modtag beskeder. Begynd på en mail eller et dokument, eller åbn et website på én Apple-enhed – og fortsæt, hvor du slap, på en anden. Og iCloud holder alle dine billeder, sange osv. opdaterede og synkroniserede på tværs af din Mac og dine iOS-enheder.

Anonymitet og sikkerhed

Hos Apple betyder din tillid alt for os. Derfor har vi tænkt på anonymitet og sikkerhed helt fra starten. Vores produkter og tjenester er designet til at beskytte dine oplysninger, så du ikke behøver at bekymre dig om sikkerheden i det daglige.
 

MacBook - stort udvalg af Apples bærbare computer

Her på Wupti.com gør vi vores ypperste for altid at kunne tilbyde dig de nyeste MacBook-modeller til skarpe priser. 

Hvorfor vælge en Macbook?

  • Holdbarhed – går ikke nemt i stykker
  • Brugervenligt og intuitivt design
  • Apples design
  • Høj batterilevetid

Apples bærbare findes som Air og Pro

MacBook er Apples serie af bærbare computere. Den første MacBook kom på markedet i 2006 og i dag tilbydes der tre modeller i serien: Macbook, MacBook Air og MacBook Pro. Uanset hvilken model du vælger, er du garanteret en ultra lækker oplevelse med en kompromisløs pakke af design, kvalitet og ydelse.

Macbook – uanset om du er til Air eller Pro – er kendt for god batteritid og altid flydende, hurtige programmer og funktioner. Med en MacBook får du dermed ikke bare en af markedets mest genkendelige og populære bærbare computere, du får også en af de mest effektive!

MacBook leverer en oplevelse i fuld størrelse i den letteste og mest kompakte bærbare Mac nogensinde. Med et tastatur i fuld størrelse, et trykfølsomt Multi-Touch-pegefelt, 12'' Retinaskærm, sjettegenerations Intel Core M-processor, multifunktionel USB-C-port og nu op til 10 timers batteritid er MacBook stor nytænkning i en ufatteligt kompakt form.
 

MacBook Air: Sprød og lækker!

MacBook Air er den letteste og mest kompakte af de to modeller.  Det giver perfekt mobilitet takket være den ultra lave vægt og det handy, tynde design. En computer du vil elske at have med dig overalt! Ikke mindst fordi batteritiden hører til blandt det absolut bedste på markedet. Helt op til 12 timer er muligt, så du har strøm til to dages brug (afhænger af anvendelse).

Air fås i to skærmstørrelser; 11 og 13. Og selvom maskinen primært er designet med mobilitet og lethed for øje, så er ydelsen stadig fornem. Eksempelvis kommer den altid med flash-harddisk og kraftig processor.
 

MacBook Pro: Det bedste af det bedste

Døm ikke Pro alene på det tynde og elegante udseende: Pro er den kraftigste MacBook og kan opfattes som en seriøs, professionel mediemaskine. Du får ganske enkelt kompromisløs motorydelse, uanset hvilken Pro du vælger. Pro er altså mere end blot ikonisk design og udsøgte materialer.

Og særligt med de skræmmende skarpe Retina-skærme har MacBook Pro fået endnu et es på hånden: Her er opløsning og detaljerigdom ganske enkelt noget helt for sig! Derudover fås Pro i et større antal konfigurationer, hvilket giver dig mange muligheder for at finde den sammensætning af grafik, processor, RAM mv. der passer dig og dit behov bedst.
 

Køb din MacBook allerede i dag

'Once you go Mac, you never go back' lyder en kendt vending. Det kan også blive dit nye motto, hvis du bliver den heldige ejer af en lækker ny MacBook, som du selvfølgelig helt nemt og bekvemt kan klikke hjem her på wupti.com. Husk også at lægge vejen forbi vores store udvalg af tilbehør, hvor du finder alt til at fuldende din MacBook-oplevelse. Så bestil trygt din nye MacBook allerede i dag.