Kurv 0

Apple oplader og kabler

På wupti.com finder du et bredt udvalg af originale Apple-opladere. Du kan vælge mellem et traditionel Lightning-kabel eller måske opgradere til en dockingstation, der foruden at oplade din iPhone bl.a. også optimerer lyden under opkald og kan forbindes til stereoanlæg.

Apple oplader og kabler

Find din iPhone oplader her

Har du mistet din iPhone oplader, er den gået i stykker eller noget helt tredje? Find en ny Apple oplader på wupti.com. Det er ikke sjovt at stå uden en oplader, når en iPhone løber tør for strøm. Derfor kan du nemt og hurtigt bestille din nye iPhone oplader på wupti.com. Vi giver fri fragt, når du køber for over 1.000 kr. Tjek derfor også vores udvalg af andre Apple produkter, som du kan tilføje til din kurv. 

Udforsk vores udvalg af Apple opladere

Hos wupti.com finder du et bredt udvalg af originale Apple opladere til dine produkter. Blandt vores produkter finder du både den originale oplader, så du kan oplade dine Apple produkter såsom din Macbook, iPhone, iPad, AirPods eller lignende produkter. Du finder også andre typer af kabler til dine Apple produkter, som kan være nytte at anskaffe sig. 

Når du handler på wupti.com, sørger vi for den høje kvalitet og standard. Derfor anbefaler vi også, at du køber vores originale Apple kabler og opladere til dine Apple produkter. På den måde får du produkter af høj kvalitet fra et anerkendt brand. 

Køb din iPhone oplader hos wupti.com i dag

Står du og mangler en iPhone oplader til dig selv eller måske som gave? Bestil dit ønskede produkt nemt og hurtigt på wupti.com. Tjek vores brede udvalg af Apple opladere og kablere, og køb i dag. 

Gå også på opdagelse i vores udvalg af andre Apple produkter såsom MacBooks, iPhones og iPads på hjemmesiden, og bestil i dag.