Kurv 0

Apple TV

Hvis du vil springe med på streamingbølgen som tusindvis af andre danskere, kan du købe et Apple TV her fra siden. Du kan bestille Apples populære streamingenhed hjem til en skarp pris i dag – den bliver hurtigt uundværlig for dig!

Apple TV - fremtidens fjernsyn

Apps har frigjort fjernsynet. HBO Nordic, Netflix , DR TV og iTunes – apps er godt på vej til at blive måden, vi ser TV på i dag ved hjælp af streaming. Og med App Store på Apple TV er der masser at gå på opdagelse i. Du kan finde store og spændende spil til din store skærm – og apps, der forvandler din stue til et fitnesslokale, et klasseværelse eller et rent paradis for shopping. 

Det er efterhånden ikke ualmindeligt, at man i de danske hjem nu ser TV og film ved hjælp af streaming i stedet for bl.a. de traditionelle TV-pakker. Det er ikke uden grund – streaming er nemlig både smart og nemt. Med de mange streamingtjenester – herunder Netflix, DR TV, HBO Nordic, TV2 Play osv. – er udvalget af serier, film og TV, som du kan se, stort. Til formålet kræver det, at du har en streamingenhed, og hertil er markedets måske bedste bud, Apple TV. Apples populære streamingenhed har masser af fordele. En af dem er, at du kan bruge den til alle enheder såsom Ipad, Iphone og Macbook – men faktisk også dem, der ikke er fra Apple. Med Apple TV får du naturligvis det velkendte, stilrene design fra Apple, ligesom du også kan være sikker på et væld af innovative funktioner og ikke mindst, at kvaliteten er høj, når det gælder et produkt fra den amerikanske elektronikgigant.

  • Mange innovative funktioner – som det også kendetegner resten af Apples produkter.
  • Brug den til tabletten, computeren og din smartphone - også dem, der ikke er fra Apple
  • Høj kvalitet og velkendt, stilrent design fra Apple
     

Hvad kan du bruge Apple TV’et til?

Apple TV’et kan bruges til meget mere end TV-serier og film – du kan nemlig også bruge den til at se videoer på fx Youtube, ligesom du i App Store har et væld af spil til rådighed, som du kan spille. Streamingenheden leveres med en fjernbetjening, og det er med denne, at du styrer Apple TV’et. Fjernbetjeningen kan ligeledes bruges til at tænde TV’et, regulere på lydstyrken og navigere i menuen. Hvis du fx ligger inde med feriebilleder, som dine venner eller familien skal se, kan dit Apple TV tilmed bruges til dette formål. Mulighederne er med andre ord mange.

Bestil et Apple TV online i dag

Hvis du er blevet overbevist om, at et Apple TV også burde have en plads i dit hjem, finder du den her på siden. Bestil den hjem online i dag – så leverer vi den til dig.