Kurv 0

Apple Watch Series 4

Er du på udkig efter et smartwatch? Hvis du tilmed er vild med Apple, kan et Apple Watch 4 meget vel være det helt perfekte smartwatch for dig. Med series 4 Apple Watch får du et væld af smarte og innovative funktioner til både hverdag og træning. Find vores udvalg her på siden.

Se videoerne og bliv klogere på Apple Watch Series 4

Værd at vide om Apple Watch 4

Apple Watch 4 er er fjerde generation af de populære Apple Watches – og det populære smartwatch er kun blevet bedre og bedre med et væld af fede, innovative og smarte funktioner. Det vil hurtigt blive uundværlige for dig! 
 

Et væld af funktioner – hvilke har du brug for?

Med et smartwatch fra Apple får du et ur, der er perfekt integrerbart med en iPhone – det er derfor ideelt at vælge et Apple Watch, hvis du har en sådan. Det er ligeledes det velkendte, stilrene og tilnærmelsesvis futuristiske udtryk, dét der kendetegner alle af Apple’s produkter, som Apple Watch 4 har. Ligesom det er tilfældet ved Apple’s populære smartphone, iPhone, fås også Apple Watch 4 i forskellige udgaver. Det gælder bl.a. farve og type af urkasse såvel som remtype. Du har derfor mulighed for at vælge lige det Apple Watch 4, der passer bedst til din smag og dine præferencer.

Dyrker du sport og går op i at bevæge dig? I så fald vil Apple Watch 4 hurtigt blive uundværlig for dig. Det sidste nye Apple Watch har de nyeste og mest avancerede funktioner til træningsbrug. Det er uanset, om det er løb, vandring, yoga eller en helt fjerde sportsgren, der er den, som du elsker.

Er du træt af at være bundet til din iPhone? Med et Apple Watch series 4 er du ikke tvunget til at have din telefon med dig overalt. De telefonopkald, beskeder og øvrige funktioner, der gør dig afhængig af, at du har din iPhone i lommen til at alle tider, kan du nemlig foretage på dit Apple Watch.
 

Køb et Apple Watch 4 på wupti.com

Skal du med på smartwatch-bølgen med Apple Watch? Find 4. generation af Apple Watch her på siden, hvorfra du kan bestille den hjem til dit håndled i dag. Vi har altid et stort udvalg til skarpe priser, og da vi er autoriseret forhandler heraf, gælder dette naturligvis også på Apple-produkter. Se det hele i vores Apple-udvalg.