Kurv 0

Asus gaming pc

Mangler du en god computer, der er specielt designet til gaming? Så kan en ASUS gamer PC meget vel være det perfekte valg for dig. På wupti.com har vi mange forskellige modeller på lager, så du nemt kan finde en ASUS gamer computer, der passer til dine ønsker og drømme.

Værd at vide om Asus gamer PC

Republic of Gamers (ROG) brandet blev grundlagt i 2006 med det ene formål, at levere den mest innovative hardcore hardware til virkelig dedikerede gamers. Siden da har ROG-holdets indsats ført til en konstant strøm af PC gaming-teknologi, som er blevet legendarisk for dets præstationer blandt entusiaster. ROG er bredt anerkendt som førende inden for PC gaming og overclocking-ydeevne, med produkter, der vinder priser og opnår høj anerkendelse fra hardware fagfolk overalt.

Med denne respons fra spillere og fra industrien bruger ROG alle sine ressourcer på at skabe endnu bedre gamingoplevelser og holde på titlen som No.1 Gaming Brand Worldwide.
 

ROG gaming bærbare - high-end bærbar gaming til enhver situation

Gaming bærbare fra ROG er bygget kompromisløst op fra bunden. Udover vandvittigt høje specifikationer som: 144 Hz skærme, bedste CPU og GPU, lynhurtig NVMe SSD, så har ROG laptops også de mest avancerede køle løsninger. Kølesystemet på en ROG bærbar er konstrueret til at holde computeren afkølet i enhver situation, hvilket minimerer throttling og derfor maksimerer ydelsen.

Alle ROG gaming bærbare computere - herunder ROG Strix-lineup’en - har mindst to højtydende dual-outlet blæsere, der blæser luft gennem tynde finner, mens den unikke heatpipe-arkitektur køler strømkomponenterne for CPU, GPU og chipset uafhængigt. Har du brug for tilbehør for at få den optimale gamingoplevelse, så se vores udvalg af gaming headsets, gaming mus og gaming skæme.