Kurv 0

Bamix

bamix®
bamix® er en effektiv stavblender, der kan hakke, blende, purere, emulgere, røre, kværne, pulverisere, skumme, rive og piske. På Wupti.com finder du for eksempel bamix®-Classic, der skal bruge mindre end 15 sekunder på at knuse dine isterninger og frosne jordbær. 

Designet til alsidig madlavning
bamix® er populær blandt professionelle kokke og glade madentusiaster i hele verden, og hvert år fremstilles der omkring 400.000 bamix®-produkter i kvalitetsmaterialer på den schweiziske fabrik i Mettlen. bamix® er et 100 % schweizisk produkt med høj effektivitet og ekstremt god holdbarhed. Maskinens kraftfulde AC-motor er nærmest uopslidelig og går sjældent i stykker. Det betyder også, at bamix® giver livstidsgaranti på motordelen, så du ikke behøver bekymre dig, hvis det usandsynlige skulle ske. 

Der er masser af gode grunde til at vælge bamix® i køkkenet. Den alsidige køkkenmaskine er nemlig ganske unik med sin brugervenlighed, effektivitet og holdbarhed. Kort sagt gør bamix® det nemt at tilberede alt lige fra morgenmad til aftensmad. 


10 gode grunde til at vælge bamix®

  • Klarer de fleste køkkenopgaver og med det helt rigtige tilbehør kan den bruges som foodprocessor, blender, håndmixer, kværn og hakker.
  • Kan bruges direkte i beholderen, glasskålen eller gryden.
  • Dobbeltisoleret og fuldt forseglet hus, som kan nedsænkes i varme og kolde væsker.
  • Knive og skiver suger sig ikke fast på bunden af beholderen, når maskinen bruges.
  • Ergonomisk design der giver et godt greb om maskinen, som kan betjenes med kun én finger.
  • Tilbehørsdele kan let monteres og afmonteres.
  • Sprøjter ikke og knivdelen kan nemt rengøres under varmt vand. Tilbehørsdele er velegnede til opvaskemaskine.
  • Støjsvag under brug.
  • Praktisk stander som gør det nemt at opbevare maskinen, når du ikke bruger den. Standeren har også plads til opbevaring af tilbehørsdele.
  • Livstidsgaranti på motoren.

 

Tilbehør der klarer det hele
Med det store udvalg af bamix®-tilbehør bliver maskinen hurtigt en uundværlig køkkenhjælper. Multifunktionskniven klarer det meste. Den kan hakke fint og groft, blande kagedej, purere rå eller tilberedte grøntsager og lave frossen frugt til smoothie.  Og ja, så kan den knuse is til drinks og cocktails på kun ganske få sekunder. Piskeskiven er genial til flødeskum, æggehvider eller frappé, imens blenderskiven gør det lettere end nogensinde at lave dressing, marinade og mayonnaise.
Historien bag succesen
Den schweiziske opfinder Roger Perrinjaquet solgte den første bamix® i 1954. Han var meget optaget af traditionelle foodprocessorer, og ville udvikle et produkt, som kunne bruges direkte i de beholdere, hvor maden blev tilberedt. På den måde kunne man undgå at flytte ingredienserne fra skål til skål. Han besluttede at kalde sin opfindelse for bamix®, som er sammensat af de franske ord for at piske (battre) og at røre (mixer).