Kurv 0

Bestway pools

Køb en Bestway pool, og tilbring en fantastisk sommer lige i baghaven. Hos wupti.com finder du nemlig et bredt udvalg af pools fra Bestway, som hele familien kan få glæde af. Vi tilbyder nemlig dejlige familie pools og søde børnepools, så der er lidt for alle i familien.  

Hvilken Bestway pool skal du vælge?  

Med en oppustelig Bestway pool kan du holde en sjov og budgetvenlig sommerferie i haven. Her kan du nemt og hurtigt få din egen pool. Vi har et stort udvalg af både familie- og børnepools, så både børn og voksne kan hygge sig.  

De oppustelige pools fra Bestway er perfekte til dig, der elsker at blive kølet af på en varm sommerdag. Ligeledes er Bestway pools også ideelle til dig, der værdsætter at tilbringe tid med familien.  

Du kan nemt puste vores Bestway pools op på få minutter, og du frigiver ligeledes også vandet nemt med den brugervenlige afløbsventil. Vi har Bestway pools, der kan indeholde følgende mængde vand:  

  • 1.161 liter 
  • 850 liter 


Tilbring sommeren med familien i Bestway pool 

Hvis du er forælder, så ved du, hvor dejligt det er at se dine børn rende glade rundt i haven, mens de bader i poolen. Nu kan nyde en dejlig i haven, mens dine børn plasker rundt i en familievenlig pool fra Bestway.  

Vi tilbyder blandt andet firkantede Bestway pools med plads til hele familien. Her kan både store og små børn deltage. Disse pools måler 305 gange 183 gange 53. Således er der masser plads til at kaste ting, som en badebold eller lege vandkamp. 

Hyg dig sikkert i haven med Bestway pool 

Hvis du er påpasselig overfor solen, har vi også Bestway pools med UV-sikret parasol, der beskytter mod solens stråler, mens du sidder afslappet tilbage og bliver afkølet. Disse pools er også udstyret med smarte bænke, så du kan sidde komfortabelt.  

Find vandlegetøj på wupti.com 

Mangler du eller dine børn nyt vandlegetøj til en sjov dag i poolen? På wupti.com har vi et stort udvalg af vandlegetøj, der er perfekt til en dejlig dag i poolen. Her kan du finde alt fra badebolde til vandpistoler.