Kurv 0

Brother printere

Det japanske elektronikmærke Brother har specialiseret sig i at lave printere – så det er ikke uden grund, at printerne fra Brother er nogle af de absolut bedste på markedet. Der findes et væld af forskellige modeller med forskellige funktioner, og her på wupti.com finder du de bedste af dem i vores store udvalg. 

Værd at vide om Brother printere

Hvorfor vælge en printer fra Brother?

  • Stort udvalg af modeller og prisklasser
  • Brugervenlige
  • Alle de nye, spændende funktioner
  • Nem betjening med det intuitive display

I vores store udvalg af Brother-printere findes der helt sikkert også en printer, der passer til dit printerbehov, hvad enten det er stort eller småt. Du finder både de robuste og store laserprintere fra Brother, de mindre blækprintere fra Brother og de kompakte all-in-one-printere. Uanset hvilken printertype, der passer netop dig, får du med Brother en printer, der er yderst brugervenlig. Mange af printerne har desuden et display, der gør betjeningen nem og enkel.
 

Hvilken printer skal jeg vælge?

Hvilken printertype du skal vælge, afhænger af dit printerbehov. Overordnet set skelner man imellem to typer printere – blækprintere og laserprintere. En blækprinter er ofte billigere end en laserprinter, og er samtidig også mindre i omfang, hvorfor den passer godt til hjemmekontoret og privat brug. Omvendt er den lidt dyrere i brug, da de blækpatroner, der skal bruges, skal udskiftes fra tid til anden.

Hvor en blækprinter er ideel til dig, der ikke printer meget og ofte, er en laserprinter ideel til kontorer og dig, der har et stort printerbehov. Laserprintere er billigere i drift, men er til gengæld dyrere at investere i. Hvor dyr printeren er i drift, og hvor meget evt. udskiftning af blækpatroner og toner koster, er derfor også noget, du bør have med i dine overvejelser. En sidste mulighed er en all-in-one-printer, der både kan printe, scanne og kopiere. En all-in-one dækker således de flestes behov, og er med sin kompakte størrelse og oftest billige pris et godt valg til hjemmekontoret. All-in-one-printere fås dog også i ekstra store udgaver, der er designet til travle kontorer med store printerbehov.

I wupti.com’s udvalg af printere fra Brother finder du også scannere, som du kan scanne bl.a. fotos, scrapbøger og 3D- genstande med og sende direkte til din mail. Er dit printerbehov forbeholdt helt små udprints i form af labels til opmærkninger på kontoret eller i hjemmet, finder du også et bredt udvalg af labelprintere fra Brother.
 

Find din nye HP printer hos wupti.com

Når du køber en Brother printer fra wupti.com sørger vi  for hurtig levering, så du hurtigt kan komme i gang med at printe ting ud.