Kurv 0

Brother

Brothers produkter sælges i mere end 100 lande, og de har kontorer i 44 lande verden over. Produktmikset er ændret løbende henover årene, og i dag består det af laserprintere, multifunktionsmaskiner i laser og inkjet, mobile printere, scannere, markedets stærkeste labelsystem (P-touch) og QL-labelprintere.

Værd at vide om

Brother blev grundlagt i Japan, i 1908, som producent og eksportør af symaskiner til industrien, og har siden udviklet sig til et anerkendt globalt teknologi-brand.

Garantibestemmelser

Hos Brother bestræber vi os på at være "at your side" og give den bedste kundesupport. Det underbygger vi bl.a. ved at yde udvidet garanti på mange maskiner. Garantien er opdelt i tre grupper. En til maskiner i Personal-serien, en til maskiner i Professional-serierne, RJ-, PJ-, og TD-modeller og en til P-touch og QL-modeller.

Betingelsen for at opnå den udvidede garanti og on-site SWAP-service er, at maskinen bliver registreret på Brothers hjemmeside senest 60 dage efter købet. For at opretholde den udvidede garanti er det en betingelse, at produktet har været anvendt som beskrevet i brugsanvisningen, og at der udelukkende er brugt originale forbrugsstoffer. Overholdes dette ikke, bortfalder den udvidede garanti. 

Vi yder support i hele maskinens levetid.

3 års garanti med on-site SWAP-service det første år


2. og 3. år skal maskinen indsendes til vores værksted i Ishøj. Udvalgte maskiner til mindre udskriftbehov (Personal-serierne).
 

3 års garanti med on-site SWAP-service i alle tre år

Udvalgte maskiner til større udskriftbehov (Professional-serierne) samt RJ, TD og PJ-modeller.
 

3 års garanti på P-touch og QL-modeller

Gælder alle P-touch og QL-labelprintere. Maskinen skal indsendes til vores værksted i Ishøj.
 

Køb et produkt med det Nordiske Svanemærke

Vi ved, at det ofte kan være vanskeligt at afgøre, hvilket produkt der er bedst for miljøet. Ved at købe svanemærkede produkter vælger du de mest miljøvenlige produkter på markedet. Brother tilbyder et stort udvalg af svanemærkede printere og multifunktionsmaskiner.