Kurv 0

Canon blækpatroner

Vil du have de smukkeste udskrifter hver gang, er det en god idé at vælge originale blækpatroner til din printer. Her på siden finder du blækpatroner fra Canon i både farve og sort/hvid til deres mest udbredte printer-modeller til gode priser. 

Kvalitetsudprint med blækpatroner fra Canon

Derfor skal du vælge blækpatroner fra Canon!

  • Patronerne er skræddersyet til din Canon-printer
  • Altid flotte og knivskarpe udskrifter uden pletter
  • Blækpatronerne er nemme at skifte på printeren

Det gælder for blækpatroner som med så mange andre reservedele og forbrugsstoffer: De originale passer altid bedst og giver den mest problemfrie drift. Derfor skal du vælge blækpatroner fra Canon til din Canon-printer.

Blækpatronerne er af høj kvalitet, og har en god holdbarhed, og fås komplet med alle farver til de enkelte modeller. De er nemme at udskifte, så du undgår farvepletter på fingre og tøj.
 

Vælg de rigtige blækpatroner

  • Passer til printer-model: Det er vigtigt, at du sikrer dig at vælge blækpatroner, der passer til din printer-model. På din printer kan du typisk se, hvilken serie og modelnummer printeren har, ligesom det fremgå af manualen, hvilke typer blækpatroner, der passer til. Tjek derfor altid, at din printer er nævnt på listen over kompatible modeller for den enkelte printerpatron.
  • Farver: Vær også opmærksom på, hvilke farver din printer skal bruge. De enkelte printermodeller anvender fra de traditionelle 4 og op til 9 forskellige farver, for at skabe de mest naturtro udskrifter af dine billeder.
  • Blækbehov: Det er også en god idé at overveje, hvor stort dit blækbehov er. Printer du mange sider ud? Eller har du måske kun en printer til den lejlighedsvise udskrift af f.eks. kontrakter og lignende dokumenter, der skal underskrives?

I vores udvalg finder du både standard og XL-størrelser samt pakker med op til 8 blækpatroner i til det helt store behov.
 

Få kvalitetsudskrifter i dag!

Overvej, hvor mange blækpatroner du skal bruge og i hvilke farver, og gå derefter på opdagelse i vores udvalg. Bestil dine Canon-blækpatroner fra wupti.com i dag, og få kvalitetsblæk der giver knivskarpe udskrifter hver gang.