Kurv 0

DJI droner

Dronerne fra mærket DJI er nogle af markedets bedste og mest avancerede. De har et væld af fede features og egenskaber, ligesom de også er udstyret med masser af ekstraudstyr som fx kamera. Find din favorit i vores brede udvalg af DJI droner her på wupti.com og bestil den hjem i dag.

DJI Phantom 4 – få adrenalinen til at suse!

Med DJI Phantom 4 dronen kan du optage knivskarpe videoer i 4K mens du med Sport Mode flyver 72 km/t! DJI Phantom 4 har anti-kollisionssystem, så den via sensorer opfanger objekter på vejen og undgår at flyve ind i dem. Se mere i denne video.

Hvilken DJI drone skal du vælge?

Hos wupti.com har vi et stort udvalg af DJI droner, som er en drone af høj kvalitet til en stærk pris. Her kan du blandt andet finde DJI droner med indbygget mikrofon og højtalere. Det kan være svært at vælge den rette DJI drone, fordi alle modellerne er af god kvalitet. Vi har af den grund samlet et overblik over vores udvalg for at gøre det mere overskueligt for dig. Vi tilbyder blandt andet disse modeller:

  • DJI Mavic Air 2
  • DJI Mini
  • DJI Quadcopter 

 

DJI droner med fantastisk billedkvalitet

På wupti.com finder du et udvalg af gode kvalitets droner. Vi tilbyder droner, der tager styrke og bevægelighed til nye højder. Med vores DJI droner kan du optage videoer i fantastisk kvalitet, hvor dronernes videokameraet både opfanger lyse og mørke detaljer. Det er med til at skabe farverige og balancerede billeder, der fanger dit blik, når du ser optagelserne med levende billeder. Derudover tager dronerne flotte billeder med fantastisk opløsning på kameraet og en smart panorama indstilling, så du får et fuldt billede af alle detaljer.

Undgå forhindringer med Active Track

Nu behøver du ikke længere bekymre dig om, at din drone støder ind i forhindringer, når du aktivt sporer og følger subjekter. Flere af vores drone-modeller har nemlig den smarte Active Track funktion, hvor dronerne ikke støder ind i forhindringer på deres vej, når de følger og filmer et bestemt subjekt. Derudover er dronerne også designet til at opfange deres omgivelser med et godt udsyn i tre retninger:

  • Fremad
  • Bagud
  • Nedad

 

Tilbehør til DJI droner 

Hos wupti.com har vi et stort udvalg af tilbehør og ekstra udstyr til din DJI drone. Her kan du blandt andet finde smarte batterioplader og strømkabler. Gå selv på opdagelse blandt vores tilbehør, og find det, du mangler.