Kurv 0

Epson printere

epson-blaekprinterHvis du skal have en printer, er Epson et godt bud på en printerproducent, hvis energieffektive og gode printere fås til konkurrencedygtige priser. Hos wupti.com forhandler vi de bedste Epson-printermodeller, der nemt og hurtigt klarer dine printeropgaver. 

Værd at vide om Epson printere

Hvorfor vælge en Epson printer?

  • Økonomiske og miljøvenlige
  • Øget produktivitet med høj udskrivningshastighed
  • Multifunktionelle all-in-one printere
  • Nem betjening med LCD-farveskærme

Der kan være lidt omfattende at navigere rundt i junglen af printerproducenter, men med en printer fra Epson går du ikke galt i byen. Når du har taget stilling til producenten, skal du hernæst sætte dig fast på, hvilken type printer du skal vælge. I vores udvalg af Epson-printere finder du mange forskellige printertyper, der hver især passer til specifikke behov.
 

Vælg printer efter dit behov

Hvilken printer, der passer til dig, afhænger af dit printerbehov, og du bør derfor sætte dig grundigt ind i, hvordan du vil bruge printeren, inden du køber. Det første du kan overveje er, hvor tit du har behov for at printe. Vil du printe hver dag, fx hvis printeren skal bruges på et kontor eller en arbejdsplads, kan du med fordel vælge en af Epsons WorkForce-modeller. De omkostningseffektive blækprintere udskriver hurtigt og i høj kvalitet, og leveres med to papirbakker, så du nemt kan skifte imellem flere papirstørrelser.

Hvis du har et mindre printerbehov, og ikke har i tankerne at printe hver dag, kan du spare både penge og tid ved at investere i én af de mindre Expression Home- eller All-in-one-modeller. De funktionelle printere er kompakte i størrelsen med et lille og smalt design. Du sparer derfor plads med en lille model, der både kan printe, scanne og kopiere, og som derfor passer perfekt til et skrivebord derhjemme. I vores udvalg finder du også en række forskellige scannere, der effektivt scanner dine fotos, dokumenter, bøger eller sågar 3D-genstande.

Fælles for printerne fra Epson er, at de er billigere i drift end konkurrenterne. Det skyldes, at printernes blæk er meget økonomisk og tilbyder op til 50 procent lavere omkostninger end konkurrenternes lasermodeller. Epsons printere leveres med genopfyldelige blækpatroner, der har blæk nok til 2 års forbrug, og når du løber tør for en farve, kan du udskifte den enkelte farve i stedet for at udskifte hele blækpatronen. Hvis du udskifter din gamle printer med en Epson-printer kan du derfor reducere dine udgifter til printning markant. På samme vis er også scannerne fra Epson aldeles energieffektive, så her kan du også reducere dine energiudgifter og mindske din miljøpåvirkning.

Epson har desuden udviklet appen iPrint1, der nemt kan downloades til din smartphone eller tablet. Appen er gratis og er en nem og hurtig måde at få trådløst udskrivning og scanning på. Der findes en række andre apps og måder at bruge Epsons printere til mobil udskrivning – mulighederne er mange og brugervenligheden ved Epsons printere er høj. 
 

Køb både printer og tilbehør fra Epson i dag

Hos wupti.com kan du bestille din nye printer fra Epson hjem allerede i dag – og med vores hurtige levering kan du snart komme i gang med at printe. Husk også, at det altid anbefales, at du køber originale blækpatroner og tonere af samme producent, som du køber printer. Når du køber originale blækpatroner er du nemlig sikret, at dine patroner er speciallavede til din printer. På den måde får du altid udprint i den bedste kvalitet i driftssikker og problemfri udskrivning. Wupti.com forhandler naturligvis de originale Epson-patroner – find dem alle og meget mere tilbehør i vores store udvalg af printertilbehør fra Epson.

Se videoen og blive klogere på Workforce Pro printere fra Epson