Kurv 0

Epson

Epson – verdensførende innovation

Epson er en japansk elektronikvirksomhed, som producerer computere, printere, scannere, blækpatroner og lignende. Epson blev grundlagt i 1942 som en lille urfremstillingsfabrik ved navn Daiwa Kogyo Ltd. – senere kendt som Seiko. I 1964 blev virksomheden udvalgt som tidstager til vinter-OL i Tokyo, hvor atleternes tiderne både blev registeret og udskrevet.
Dette førte senere til udviklingen af de første Epson printere, som såede kimen til Epson-virksomheden, som vi kender i dag. I 1990 blev Epson Europe B.V. grundlagt i Amsterdam som europæisk hovedsæde for den japanske moderkoncern Seiko Epson Corporation. I dag er Epson tilstede i 94 lande og sælger produkter verden over.
 

Stort udvalg af Epson printere og meget mere på wupti.com

På Wupti finder du et bredt udvalg af Epsons produkter. Vi fører blandt andet Epson printere scannere, printertilbehør. Så tag et kig på vores store udvalg herunder:

Epson og Miljøvision 2050

Inden år 2050 bestræber Epson sig på at reducere CO2-udslippet for alle Epson produkter med 90%. En ambitiøs vision, som Epson hver dag stræber efter at indfri ud fra en gennemgribende forpligtelse over for fremtiden ud fra devisen ’Vi bekymrer os om verden omkring os – og som en førende virksomhed ser vi det som vores pligt at spille en aktiv rolle i den ansvarlige og bæredygtige administration af vores globale ressourcer’.

Epson EcoTank

Skift fokus - men skift ikke blæk

Det kan være frustrerende at løbe tør for blæk. Selv hvis du har ekstra blæk hjemme, tager det tid at udskifte en blækpatron. Hvis du har en travl husholdning og er afhængig af din printer, findes der en nem løsning. Epsons EcoTank har et blækbeholdersystem med ultrahøj kapacitet, som fuldstændig fjerner behovet for blækpatroner

Læs mere om EcoTank-serien og køb her