Kurv 0

Instax kamera

Kunne du godt tænke dig et kamera, hvor billederne bliver fremkaldt med det samme? Så prøv wupti.com’s store udvalg af instax kameraer. Her kommer billederne direkte ud af kameraet. Vi tilbyder både almindelige instantkameraer og hybridkameraer med smarte digitale funktioner og muligheden for at optage korte videoer.

Smarte Instax mini 11 kamera

Hvis du drømmer om at skabe værdifulde minder og forevige dem i et billede, så er Instax mini 11 modellerne værd at overveje. Her får du et smart kompakt kamera med et slankt design, som du nemt kan tage med på farten. Kameraet fås i disse fem flotte farver: 

  • Hvid 
  • Blå 
  • Pink
  • Lilla 
  • Blå 

Vores instant mini 11 modeller er nemme at bruge og har to smarte funktioner: Automatic exposure control og selfie mode. Med automatic exposure control vil kameraet automatisk kombinere den rette eksponering for billedet med den korrekte hvidbalance, det rigtige lys og meget mere. Af den grund kan du meget enkelt tage professionelle billeder. Ligeledes kan du indstille “selfie-mode” ved at trække i kameraets objektiv og tage en selfie.

Tag kreative billeder med polaroid kamera

Har du erfaring inden for kamera, og ønsker du at tage kreative billeder? Så er vores polaroid kameraer måske noget for dig. Disse kameraer har avancerede funktioner, der henvender sig til den erfarne fotograf. Med vores Instax 90 mini modeller medfølger der en rem og genopladelige batterier, så du nemt kan oplade og tage kameraet med på farten.

Vores polaroid kamera har et flot design og fås også i to flotte farver: Sort og brun. Udfold dig kreativt med analog instant fotografering, og få dine flotte, kreative billeder fremkaldt med det samme. Er du klar til at få skudt nogle smukke billeder, eller mangler du lige et par ekstra minifilm? Hos wupti.com har vi et stort udvalg af minifilm, så du kan fremkalde billeder i massevis.

Uendelige muligheder med hybrid-kameraer 

Nu kan du kombinere instant fotografering med digitale funktioner, når du køber et af vores hybrid-kameraer fra Square eller Liplay. Her får du mulighed for at optage video og udfylde din kreativitet med Square sQ20 modellers redigeringsmuligheder. Med vores Liplay modeller kan du også tilføje filtre og lyd til dine billeder ved hjælp af en QR kode, som du afspiller. Fælles for begge kameramodeller er, at du kan udvælge billeder og printe dem via smartphone og kamera med wupti.com’s udvalg af Instax printer.