Kurv 0

Instax mini film

Vil du gerne skyde flotte billeder med dit Instax mini kamera? Så har du brug for en god stak Instax mini film. Hos wupti.com har vi et stort udvalg af mini film, så du kan skyde gode kvalitets billeder. Du kan samtidig udsmykke dine billeder med flot rammedesign.

Instax mini film med smukt rammedesign

Nu kan du udsmykke dine billeder med smukt rammedesign til gode priser, når du køber mini film på wupti.com. Her finder du et stort udvalg af mini film, der passer til alle mini kameramodellerne. Således får du muligheden for at personliggøre dine billeder ved at udfolde dig kreativt og give dig et mere farverigt fotoalbum. Vi tilbyder rammedesign i flere forskellige farver og mønstre. Blandt andet:

  • Airmail med flotte blå, hvide og røde streger 
  • Smuk blå ramme 
  • Stained glas med de klassiske pastelfarver
  • Skønne macaron farver
  • Flotte regnbuefarver

 

Vær kreativ med flere mini film

De fleste af vores pakker indeholder 10 mini film i høj kvalitet, men du kan også finde pakker med fem gange 10 mini film. Du behøver samtidig ikke kun holde dig til en type rammedesign. Du kan sagtens udsmykke dit fotoalbum med forskellige rammedesign for at gøre det mere kreativt og spændende. 

Hos wupti.com tilbyder vi også mini film med almindeligt hvidt rammedesign, hvis du ønsker flotte billeder med neutral ramme. Vi har også mini film til alle vores Instax Square kameraer. Her kan du ligeledes få et rammedesign med almindelig hvid og flot sort ramme.

Print billeder med smart Instax printer

Hos wupti.com har vi et udvalg af kompakte instax mini printere, som du nemt og bekvemt kan tage med på farten. Her får du blandt andet mulighed for at udvælge og printe dine yndlingsbilleder fra din smartphone. Ligeledes kan du printe flere billeder, så dine venner også kan få en kopi og forevige mindet. Vores printere har mange spændende og sjove funktioner som “fun mode”, der tester om du og dine venner er et godt match ved at besvare nogle spørgsmål. Lyder det sjovt? Så køb en printer, og prøv det nu.