Kurv 0

Instax printer

Har du en masse, skønne billeder liggende på din mobil, som du gerne vil printe ud? Så er det en Instax printer, du mangler. Med en Instax printer får du en mobil fotoprinter, der nemt og hurtigt printer dine billeder ud på farten. Se vores udvalg på wupti.com.

Print dine minder ud med en Instax printer

Vælg Instax mini printer til dine billeder

Med en Instax mini link printer får du en mobil fotoprinter på farten, til festen eller noget helt tredje. Skab herlige minder, og forevig dem med en Instax printer. Du vælger nemt de billeder, du ønsker at printe ud, og før du ved af det, så står du med de fineste polaroid billeder. Pryd dit hjem eller værelse med dine farverige og skønne billeder med en Insta printer. 

Instax mini printer - til dig selv eller som gave

En Instax mini link printer egner sig utrolig godt til dig selv eller som en gave til en, du holder af. Du kan for eksempel give en Instax printer til:

  • Konfirmanden 
  • Brudeparet
  • Fødselaren 

Ja, en Instax printer vil helt sikkert falde i god jord hos de fleste. Det er også en anderledes gave, som kun bliver ved med at give. Brug din egen Instax printer til at fange uforglemmelige øjeblikke, som du kan kigge tilbage på.

Køb din Instax mini link printer på wupti.com

Blandt vores udvalg af Instax mini link printere finder du flotte og stilrene farver samt designs. Det gør den ideel til at have med i tasken, på ferien eller lignende. En Instax printer er af høj kvalitet, som giver dig gode fotokopier til at pryde dit hjem med. Tjek vores brede udvalg på wupti.com, og køb i dag.

Udforsk også vores udvalg af andre typer af printere, mobile printere og blæk, hvis det er det, som du står og mangler til hjemmekontoret, studiet eller andet.