Kurv 0

Garmin smartwatch

Hold styr på hverdagen med Garmin Smartwatch. De forskellige modeller giver dig mulighed for at se, hvor mange kalorier du har forbrændt, hvordan du får mest ud af din træning, og hvor meget tid dine børn har brugt foran skærmen. Oplev smartwatches fra Garmin, og lad fremtiden flytte ind – direkte på dit håndled.

Garmin: Et smartwatch til din aktive livsstil

Uanset hvilken motionsform du elsker at dyrke, så har Garmin et smartwatch, der passer til dig. Er du ivrig efter is-skøjtning? Tosset med triatlon? Eller skrupskør med svømning? Så tag et kig på Garmins smartwatches. Her kan du få et ur, der måler din puls, animerer træningsøvelser, spiller musik og meget mere. De intelligente ure er nemlig designet til en bred vifte af aktiviteter, som kan hjælpe dig med din træning og forbedre dine resultater. Urets højteknologi gør det samtidig muligt at skifte mellem forskellige applikationer, så du kan tilpasse dem til, hvad end du foretager dig.

Garmin har et hav af teknologiske muligheder. Gå derfor på udkig i sortimentet ovenfor, og find det ur og de funktioner, der passer til dig og dine daglige aktiviteter.

Fingeren på pulsen med Garmin

Med de fleste af Garmins smartwatches er det muligt at måle og samtidig holde styr på din puls. Her er urene nemlig udviklet til at måle din puls med en håndledsbaseret pulsteknologi. Det betyder også, at dit Garmin Smartwatch kan holde styr på dit stressniveau – og dit ve og vel – ved hjælp af placeringen på håndleddet. Det giver dig både en hjælper i forbindelse med aktiviteter, men også en ekstra sikkerhed i hverdagen, som vil sige til, hvis din puls falder eller dit stressniveau stiger.

Smartwatches, der giver dig frit løb

Garmins smartwatches er højteknologi pakket ind i smukke designs. De mange funktioner, der er udviklet i takt med teknologiens nyeste påfund, giver dig mulighed for at være på forkant med træningsmetoder og helbredsmæssige rutiner. Er du således på udkig efter at forbedre din aktive livsstil, så tag et kig på sortimentet ovenfor.

Du kan også gå på opdagelse i vores mange andre smartwatches fra blandt andet Apple og Samsung. Hos wupti.com er du nemlig et bredt udvalg af kendte mærker til skarpe priser.