Kurv 0

Grohe armaturer til brus og kar

Cool og moderne design kombineret med allround ydeevne, som du kan have tillid til! Det er hvad du kan forvente, når du køber og installere et blandingsbatteri GROHE til dit badekar eller bruser.

Termostatbatterier fra GROHE til brus og kar

Hvad enten du ønsker et klassisk blandingsbatteri eller et termostatbatteri, så vil du opleve at vandet har den ønskede temperatur og løber med en utrolig stille vandgennemstrømning, så du rigtig kan nyde badet.

GROHE's innovative teknologier til brusearmaturer og blandingsbatterier

De velkendte GROHE teknologier Ecojoy, Turbostat, Cooltouch danner grundlag for alle GROHE’s blandingsbatterier. Alle termostatbatterier såsom GROHTHERM serien har Turbostat teknologi, som som registrerer ændringer i vandets varme på under 0,4 sek. og automatisk regulerer vandstrømningen af enten varmt eller koldt vand, således at du aldrig vil opleve at vandet pludseligt enten bliver skoldhedt eller iskoldt.

Ecojoy teknologien betyder, at du faktisk sparer på vandet, men at du ikke føler at der kommer mindre vand ud af din bruser.

I denne kategori finder du nogle af GROHE’s mest populære produkter overhovedet i form af Grohtherm termostatbatterierne og den futuristiske Smartcontrol kollektion, hvor du styrer via trykknapper.

Er du på udkig efter et nyt blandingsbatteri, så vil du ikke blive skuffet over at vælge et fra GROHE.