Kurv 0

Grohe brusesæt

Et brusesæt fra GROHE er det oplagte valg for dig, som står og skal udskifte din gamle hoved- og eller håndbruser til en ny, men ikke skal renovere hele badeværelset eller badet.

Få den bedste start på dagen med et GROHE brusesæt

En fordel ved at vælge et brusesæt fra GROHE er, at GROHE ingeniører har designet vandgennemstrømingen således at du kan opleve en lang række forskellige typer stråler, som hver tjener deres formål.


Få op til 5 forskellige stråletyper i ét brusesæt

Alt efter hvilke GROHE brusesæt du vælger, vil du kunne opleve op til 5 forskellige typer stråler. På alle GROHE’s brusesæt vil du også kunne opleve at GROHE’s teknologi hjælper dig med at holde bruseren ren.

Dreamspray teknologien sikrer, at der kommer præcis samme mængde vand ud af alle dysser, mens Rainspray føles som let sommerregn, som opfrisker og føles helt blødt på huden. Jet sprayen er en kraftigere stråle, som blandt andet er velegnet mod ømme muskler eller til at få shampoo ud af langt hår.
 

GROHE Speed Clean - Nem rengøring

Takket være SpeedClean teknologien er alle bruserne udstyret med antikalkdyser, der ikke stopper til og som gør rengøringen til en leg. Fleksible silikonedyser gør det muligt for dig at tørre kalk af med hånden, og det betyder, at kalken ikke har nogen chance for at aflejre sig og dermed nedsætte bruserens funktion.
 

GROHE Quick fix - Nem opsætning

GROHE har gjort det så nemt for dig at opsætte et nyt brusesæt, at man skulle tro det var løgn. Takket være GROHE QuickFix Plus teknologien er det ingen sag at installere din nye bruser.

Du skal ganske enkelt blot tilpasse beslagene til de eksisterende borehuller fra din gamle, da afstanden mellem QuickFix Plus vægmonteringsbeslagene kan justeres efter borehullerne i fliserne – ikke omvendt. På denne måde får du en forsvarligt monteret brusestang uden at skulle bore i eller beskadige dine fliser.

Med et brusesæt fra GROHE bliver gør det muligt at ændre dit brusebad til en afslappende spaoplevelse, der vasker dagens spændinger og stress væk.