Kurv 0

Grohe håndvaskarmaturer

Et badeværelsesarmatur fra GROHE er det oplagte valg, hvis du gerne vil sætte et smart og klassisk præg på dit badeværelse. GROHEs stolte tyske arv er din garanti for et produkt af højeste kvalitet – uanset om du vælger et klassisk eller elektronisk armatur til din håndvask.

GROHE håndvaskarmatur sikrer dig komfort og kvalitet på en og samme tid

Innovative teknologier betyder et håndvaskarmatur i flot design, som gavner din hverdag. GROHE’s håndvaskarmaturer er designet til at holde i mange år og testet løbende i en såkaldt livstidstest, hvor produktet tændes og slukkes, hvad der svarer til mere 20 års forbrug for en gennemsnitlig familie med 2 voksne og 2 børn. Det er således din garanti, når du vælger et produkt fra GROHE, så du ikke bliver skuffet.
 

GROHE StarLight®

En vandhane på et badeværelse er en af de installationer, som tændes og slukkes oftest i de fleste husstande.

Det sætter selvfølgelig sine krav til at man ofte rengør det, og takket være GROHE StarLight® krombelægningen, vil et håndvaskarmatur fra GROHE være supernemt at rengøre. Du skal blot tørre armaturet af med en tør klud – den ultraglatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende.
 

Patenteret Silkmove patron

GROHE håndvaskarmatur er altid udstyret med den patenterede Silkmove teknologi, som har været benyttet på diverse rumrejser, sikrer at din vandhane har kontinuerlig trinløs regulering af vandtemperaturen og at grebet fungerer optimalt, selv efter mange års brug.

Quick Fix installation

De fleste håndvaskarmaturer kommer desuden med GROHE’s Quick Fix teknologi, som giver hurtig og nem installation med nogle få, enkle trin og et nemt installationssystem med instruktioner, der er enkle at følge.

GROHE EcoJoy

Husk at kigge efter GROHE EcoJoy, som reducerer vandforbruget med op til 50 % uden at gå på kompromis med ydeevnen.