Kurv 0

Grohe hovedbrusere

Med GROHE Rainshower hovedbruser kollektion er du garanteret, at din badeoplevelse går fra at være et dagligt morgenritual til en sand glæde, hvor du får tanket energi til hele dagen.

GROHE Rainshower – stort brusehoved er stor glæde

Hvad er det vigtigste for dig, for at dit bad bliver en god oplevelse?

De fleste vil sige, at måden og trykket, som vandet kommer ud fra en hovedbruser er altafgørende for den generelle badeoplevelse. Med GROHE Rainshower hovedbruser kollektion er du garanteret, at din badeoplevelse går fra at være et dagligt morgenritual til en sand glæde, hvor du får tanket energi til hele dagen.
 

Fantasktisk spaoplevelse med forskellige brusestråler

GROHE’s ingeniører har designet vandgennemstrømingen i alle Rainshower brusehoveder således, at du kan opleve en lang række forskellige typer stråler, som hver tjener deres formål.

Dreamspray teknologien sikrer, at der kommer præcis samme mængde vand af at alle dysser, mens du med PureRain vil opleve en blid, beroligende brusefølelse.

Alt efter hvilke GROHE hovedbruser du vælger, vil du kunne opleve forskellige typer stråler.

Plads er en værdifuld handelsvare, som ofte også er en mangelvare på mange badeværelse. Med en indbygget installation får du mere plads under bruseren uden at gå på kompromis med funktionalitet eller komfort.
 

GROHE Starlight - Modstandsdygtig overfladebehandling

For at sikre en høj brugsglæde kommer alle GROHE’s hovedbrusere med teknologien GROHE Starlight krombelægning, som sikrer din hovedbruser mod slitage. Starlight overfladebehandling gør at brusehovedet er 10 gange mere modstandsdygtig overfor ridser end produkter uden og således får du et brusehoved med et vedvarende flot look.
 

GROHE SpeedClean - Nem rengøring

Det flotte look undestøttes desuden af GROHE’s SpeedClean teknologi, som via fleksible silikonedyser gør det muligt for dig at tørre kalk af med hånden, og det betyder, at kalken ikke har nogen chance for at aflejre sig og dermed nedsætte bruserens funktion.

For korrekt installation af en hovedbruser fra GROHE kan du under hvert produkt, se hvilke andre dele er nødvendige.