Kurv 0

Grohe køkkenarmaturer

GROHE har i mere end 80 år udviklet og produceret køkkenarmaturer, som konstant har hævet overlæggeren i markedet hvad angår kvalitet og funktionalitet. Og med mere end 300 designpriser over de sidste 10 år, bla. den anerkendte Red Dot til Design teamet, så får du også et produkt, som ser fantastisk ud.

GROHE til dit køkken: Prisvindende design med innovative funktioner

Hvilke ting i dit hjem bruger du mere end noget andet? Helt korrekt – din vandhane i køkkenet, som i gennemsnit tændes op mod 150 gange i døgnet for en almindelig børnefamilie. Der er derfor al mulig god grund til at vælge et køkkenarmatur af højeste kvalitet, som tillige har en fremragende modstandsstyrke overfor slitage.
 

GROHE køkkenarmatur - din bedste ven i køkkenet

GROHE’s portfolio tæller best sælgerne GROHE serierne: Eurosmart, Minta og Essence, men også de populære ”vandsystemer” GROHE Blue Home og GROHE Red, hvor du får henholdsvis en vandhane, som kan give dig filtreret koldt vand med eller uden brus eller kogende vand direkte ud af hanen.

Kvalitet går aldrig af mode

GROHE går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Alle produktlinjer gennemtestes løbende bl.a. ved en livstidstest, hvor GROHE simulerer 20 års brug af produkter.

Derfor er GROHE Red også den eneste vandhane med kogende vand funktion, som har opnået en godkendelse fra TuV og således får du både øjeblikkeligt 100 °C vand OG øjeblikkelig sikkerhed.

GROHE arbejder ud fra tanker om at produktionen skal gøre bedst mulig brug af verdens begrænsede ressourcer. Udover at have reduceret blyindholdet generelt til et ubetyligt lavt niveau.