Kurv 0

Grohe

Siden 1936 har GROHE været en af VVS-branchens førende producenter og har gennem alle årene udviklet teknisk overlegne armaturer og bruseprodukter af højeste kvalitet til badeværelset og køkkenet.

GROHE - Innovative teknologier som gør din hverdag nemmere og mere behagelig

For GROHE går kvalitet og design hånd i hånd. Derfor bestræber GROHE sig altid på at designe produkter med teknologier, som både gør din hverdag nemmere, og som er æstetisk flotte at se på. Du kan altid være stolt over dit GROHE produkt. 
 

GROHE – Når kun det bedste er godt nok til dit hjem

GROHE’s produkter er kendt for deres høje kvalitet, banebrydende teknologi samt elegante design. Her er tale om tysk præcision og kvalitet, men en anden af GROHE’s kerneværdier er også bæredygtighed.

Og således er hele produktionen udformet på en måde, så der er et minimum af ressourcespild tillige med at man bestræber sig på at skabe vandhaner, brusere og mange andre produkter, som sparer på vandet, sparer på energien og sparer på ressourcerne, men uden at du overhovedet bemærker det.
 

GROHE – Made in Germany

”Made in Germany” er et prædikat GROHE er stolte af at være en del af. Med produktions-, innovations- og designfaciliteter placeret i Tyskland, kombineret med at alle GROHE’s fabrikker gør brug af en høj præcisionsteknik i produktionen kan du vide sig sikker på, at produkter fra GROHE lever op til de mest kompromisløse krav i form af håndværk og funktionalitet.


GROHE – VVS artikler til hele dit hjem i høj kvalitet

GROHE’s sortiment spænder ekstremt bredt. Du kan således udstyre alle rum i dit hjem, hvor du bruger vand med et premium produkt fra GROHE.

Til dit køkken kan du finde traditionelle køkkenarmaturer, men også de moderne vandsystemer, hvor du enten kan får kogende vand direkte ud af hanen eller koldt filreret vand med eller uden brus.

Til dit badeværelse kan du både få komplette løsninger til badet samt alle delene separat. Til badeværelset kan du desuden finde GROHE indenfor håndvaskarmatur, bruser og en tilbehør såsom håndklædekroge, toiletbørste og papirholder, men i de senere år er GROHE begyndt at udvikle kvalitetsprodukter i endnu flere kategorier.

Således kan du nu også finde de kendte japanske showertoiletter (GROHE Sensia Arena) i GROHE’s sortiment, samt en helt ny kollektion af keramik bestående af toiletter og håndvaske. Seneste skud på stammen over nyheder er en vandalarm (GROHE Sense Guard) som bl.a. beskytter på dit hjem mod vandskader via avanceret algoritmer.

Det er GROHE’s måde at sætte standarden ekstremt højt og sikre, at hver gang du køber et GROHE produkt, kan du mærke forskellen.