Kurv 0

FurReal

Furreal Friends er nuttede, interaktive kæledyr, som kan reagere på mange forskellige måder. Der er både hunde, katte, bjørne og mange andre forskellige slags dyr at vælge imellem. Der er garanteret timevis af sjov interaktiv leg med Furreal. Se vores udvalg af Furreal her.

Livagtige og bløde kæledyr fra Furreal

Gå på opdagelse i en verden med de sødeste interaktive og livagtige kæledyr fra Furreal. De interaktive katte, hunde, bjørne og mange andre Furreal kan reagere på mange forskellige måder. De mest avancerede dyr har mere end 100 reaktioner, såsom lyd, lys og bevægelses sensorer der gør dem ekstra livagtige. Derudover er de virkelig søde, bløde og dejlige.

Har du et barn, som drømmer om et kæledyr?

Hvis du har et barn med en drøm om en lille kattekilling eller en hundehvalp, så er Furreal måske det perfekte legetøj til dit barn. Måske en Furreal hund, der både kan gå tur og besørge - næsten som en rigtig hund. Nogen af dem har 100+ forskellige reaktioner, der gør dem utroligt livagtige og sjove at lege med. Det får dit barn til at føle, at de leger med et livagtigt kæledyr. Det gør dem mere parate til at tage sig af et rigtigt kæledyr. 

Furreal kæledyr fra Hasbro

Furreal Friends er produceret af Hasbro. Hasbro har lanceret alt fra kattekillinger til drager. Hvad mon bliver det næste dyr under Furreal mærket? De her søde dyr findes i mange størrelser og prisklasser. Der er også stor forskel på, hvad de kan. Der findes dyr, som kan gå og lave lyde, og der findes også meget avancerede dyr.

Cubby: The Curious Bear kan bevæge sig og reagere på over 100+ forskellige måder. Nogle Furreal Friends kæledyr er også egnet som sovedyr, da de er udstyret med en knap, som får dem til at synge en vuggevise og falde i søvn. Du kan finde flere beskrivelser af de forskellige dyr her på siden. Det, som er fælles for alle kæledyrene fra Furreal Friends, er, at de er høj kvalitet og lever op til alle sikkerhedsmæssige krav.

Sjov interaktiv leg med dit kæledyr fra Furreal

Der er garanti for timevis af sjov og interaktiv leg med dit nye kæledyr. Dit barn kan lære at passe på en Furreal bamse på en sjov og interaktiv måde, som også fremmer dit barns udvikling. Interaktivt legetøj vil frembringe glade følelser hos dit børn, og de vil få en masse ud af legen med et interaktivt kæledyr. Giv barnet et nyt kæledyr fra Furreal som faktisk reagerer næsten som et rigtigt kæledyr.

Søger du kreativ leg, kan du finde Play-Doh. Du kan også udforske det magiske univers med My Little Pony - valget er dit.

Hvilken Furreal vælger du?

Er du til katte, hunde eller noget mere specielt? Furreal dyrene kommer i mange forskellige former, farver og størrelser, så det er bare om at gå på opdagelse. Udforsk det spændende udvalg af de bløde og søde kæledyr fra Furreal her på siden. Derefter kan du nemt bestille dit nye kæledyr på wupti.com.