Kurv 0

Hasbro Gaming

Hasbro Gaming – til din næste spilleaften. Har han en hat? Har han rødt hår? Bliv ved med at gætte i Hvem er Hvem, eller drej din krop i mærkelige positioner med Twister. Hasbro Gaming står bag klassiske spil plus nye, spændende spil. Find det næste spil til din familie her.

Bliv klar til din spilleaften med Hasbro Gaming

Kom med ind i vores verden fyldt med brætspil fra Hasbro. Brætspillene har længe haft en meget vigtig betydning for måden, vi er sammen med familie og venner på. Og Hasbro Gamings mange klassiske brætspil elskes og kendes verden over. Spillene har hjulpet til med at skabe mange timer med hygge sammen med familie og venner. 

Hyggelige stunder og samvær med venner og familie

Brætspil er nu blevet mere populært end tidligere. Vi gætter på, at mennesker har haft behov for at være tættere sammen og skabe nærvær til dem, man holder af. Det er især i ferier, helligdage samt weekender, at vi finder brætspillene frem. Hasbro inviterer gerne til et sjovt spil sammen med dine nærmeste. Blandt de mange spil fra Hasbro Gaming finder du sjove og udfordrende spil til både børn og familien.

På wupti.com finder du også legetøj og underholdning fra NERF, Play-Doh, Marvel og Frozen - dyk ned i det store udvalg her på siden i dag.

Find dit favoritspil fra Hasbro Gaming 

Et af spillene, hvor alle kan være med, er spillet Operation. Her skal I fjerne sygdomme fra patienten og den læge med den mest rolige hånd, bliver vinderen af spillet. Hvis I har brug for at få brugt lidt mere energi, så vil vi anbefale jer at spille Twister. Med Twister får man varmen, for hele kroppen skal i gang. Og det kan godt gå hen og blive en smule indviklet. 

Skal du vinde i et spil Hvem er Hvem, så skal du gætte den person som din modstander sidder med. ”Har din person brunt hår?” kan blive det sidste afgørende spørgsmål i spillet. Måske har du lyst til at lære dit barnebarn at spille Sænke Slagskibe. Det er en sjov klassiker, som alle bør kende. Der skal lægges en strategi for at sikre sig en sejr. Husk, at du skal sænke din modstanders flåde, inden din egen sænkes.

Har du prøvet at spille Cluedo med vennerne? At løse et mysterium i brætspillet Cluedo er super sjovt for alle. I skal finde ud af, hvem der er morderen i det klassiske mysteriespil Cluedo. Ved hjælp af spor skal I opklare mordet på godset. Spil det med vennegruppen eller familien. Prøv selvfølgelig også klassikeren Monopoly, som vi alle kender og elsker. Udforsk udvalget af Monopoly spil her.

Shop bræt- og kortspil fra Hasbro Gaming på wupti.com i dag

Du finder et stort udvalg af spil fra Hasbro Gaming. Her på wupti.com kan du gå på opdagelse i de mange sjove børnespil, klassiske brætspil, rejsespil og familiespil. Når dit nye spil er bestilt, kan du i gang med at få planlagt din næste spilleaften.