Kurv 0

Monopoly

Spændingen stiger, sveden pibler, og du lander selvfølgelig på den dyreste grund, og du går fallit. MONOPOLY er en sand klassiker, hvor det handler om at være snedig og have en smule held. Find dit MONOPOLY spil på wupti.com, og bestil din favorit her på siden i dag.

MONOPOLY - en elsket klassiker 

MONOPOLY er populært overalt i verden og blev skabt i 1935 af Hasbro. Mange mennesker elsker og kender det klassiske MONOPOLY spil fra barndommen, hvor familie og venner spillede spillet sammen. Det er også et spil, som kan samle generationer på tværs af alder, hvor alle kan nyde et underholdende spil i skønt selskab. Derfor er MONOPOLY en elsket klassiker, som du helt sikkert skal have med til din næste spilleaften.

Hvis du leder efter andre klassikere, kan du også udforske det spændende udvalg af bræt- og kortspil fra Hasbro Gaming. Her finder du sjove spil såsom Operation, Hvem er Hvem? Og mange flere favoritter.

Nyd spændingen ved MONOPOLY

Hvem elsker ikke spændingen om at kunne få en modstander til at gå bankerot? Men pas på, fordi én spillers formue kan ændre sig med blot et kast med terningen. Chance- eller samfundskasse kort kan blive vigtige i spillet. Gå i gang med at indsamle og købe ejendomme, når du har et helt ejendomsfarve sæt, kan du begynde at bygge huse. Måske er der spillere, der kan bygge hoteller? MONOPOLY er det originale ejendomshandelsspil. 

MONOPOLY bringer alle ud på kanten af stolen, når spillet udvikler sig, og der bliver bygget flere bygninger og købt flere grunde. Det er svært at undgå dine modstandere, men er du snedig og snu, kan du blive den rigeste i flokken og sejre til sidst. Det er i sandhed et spil fyldt med spænding, hvor kun den rigeste kan vinde over sine modstandere. 

Er du vild med endnu mere spænding, vil du helt sikkert blive glad for NERF. Her kan du invitere dine venner til at kamp i haven med de seje blasters. Husk, at du skal være hurtigt på fødderne og undgå at blive ramt af skumpilene fra dine modstandere. 

Skal MONOPOLY blive dit nye favorit spil?

Hvis I vil kunne lide et spil, hvor det handler om at købe og sælge og om at blive rig i en fart, så kan det klassiske MONOPOLY være noget for jer. To terninger kastes for at bevæge sig rundt på spillepladen. Her handler det om at købe og sælge grunde, bygge huse og hoteller. Hvis du ikke skal gå fallit og tabe spillet, så er det vigtigt at få indkasseret en masse penge fra modstanderne. 

Og pas på, at du ikke ender i fængsel, for her kan det være svært at komme ud fra igen. Der er kommet nyt look og en ny spillebrik i det klassiske MONOPOLY brætspil. Der er også valgt en ny spillebrik, som er bestemt af fans verdens over. Der er derfor rigeligt at opdage og udforske med den nye klassiske version af MONOPOLY, hvis du er vant til en ældre version. 

MONOPOLY familien bliver ved med at vokse

Udover den originale version af spillet så kommer der også en masse nye spændende udgaver. Fælles for dem alle gælder det, at det handler om at købe og sælge. Nu kan du finde frem til den bedste ejendoms- og grundinvestor i din omgangskreds næste gang, du inviterer til spilleaften. Der er kommet flere og flere udgaver til MONOPOLY familien, som du kan give et skud, når du skal afholde spilleaften med venner og familie.

De nye MONOPOLY spil er ofte baseret på aktuelle temaer eller baseret på populære TV-serier. Der er nu også en simpel udgave, som passer til de yngre børn. Måske leder du efter en ny udgave til en MONOPOLY fan, eller måske du skal give det klassiske spil i gave til et familiemedlem. Vælg blandt andet mellem følgende nye varianter:

  • MONOPOLY Junior 

  • MONOPOLY Cheaters 

  • MONOPOLY for Sore losers

  • MONOPOLY Deal 

  • MONOPOLY i rejseudgave

MONOPOLY for Sore Losers er en af de nyere udgaver, hvor det hele bliver lidt anderledes, fordi du vinder, når du taber. Så er du vant til at tabe, så er det her det helt rette valg for dig. Det kan også være at MONOPOLY Cheaters, hvor reglerne er helt anderledes - det er nemlig tilladt at snyde, som I skal prøve næste gang. Snup også et lynhurtigt spil med MONOPOLY Deal. I kan også let tage MONOPOLY med på ferie i den smarte rejseudgave. 

Hvis du har et barn i alderen 5 til 8 år, som vil elske at spille MONOPOLY, så skal du måske overveje at købe MONOPOLY Junior. MONOPOLY Junior er en rigtig sjov introduktion til det ikoniske MONOPOLY spil for de 8+ årige. Spillet er af lettere karakter, men det er stadig meget spændende og en ideel måde, hvorpå dit barn kan lære at spille MONOPOLY.

Det er en sjov oplevelse for børnene at flytte rundt på brættet for at rejse igennem MONOPOLY byen. De lander på børnevenlige felter som en iskiosk, skaterpark og en Zoologisk have. De skal selvfølgelig opkøbe ejendomme, opkræve husleje og opbygge en formue for at vinde spillet.

Invitér venner og familie til en omgang MONOPOLY

Så er du blevet inspireret til at spille en omgang MONOPOLY, kan du invitere venner og familie til en venskabelig kamp om penge. Her bliver alle underholdt, uanset hvad udfaldet er. I kan både prøve den klassiske version eller afprøve en ny variant, som du kan finde på wupti.com. Udforsk det spændende udvalg her på siden, og find din favorit til den næste spilleaften. Se mere om alle de forskellige udgaver af MONOPOLY spil her.

Find dit MONOPOLY spil på wupti.com i dag

MONOPOLY er og bliver en favorit, når du skal bruge underholdning i hjemmet. Derfor har vi selvfølgelig et bredt udvalg af forskellige versioner af MONOPOLY på wupti.com. Gå på opdagelse her på siden, og lær meget mere om de forskellige udgaver. Når du har udvalgt din favorit, kan du sikkert og nemt bestille dine favoritter på wupti.com i dag.