Kurv 0

My Little Pony

Har du en lille MY LITTLE PONY fan derhjemme? Den populære TV serie Venskab er ren magi har vundet mange børnehjerter over hele verden igennem flere årtier. Der er lagt op til mange timers kreativ leg med de farverige ponyer. TWILIGHT SPARKLE, PINKIE PIE, RAINBOW DASH, RARITY, FLUTTERSHY og APPLE JACK – de er alle sammen forskellige, men sammen står de stærkest. Se vores store MY LITTLE PONY udvalg her på siden. 

Har du en lille MY LITTLE PONY fan derhjemme? Den populære TV serie "Venskab er ren magi" har vunder mange børnehjerter over hele verden igennem flere årtier. I serien følger man enhjørningen TWILIGHT SPARKLE, som er en ung læselysten pony, der studerer magi og er lærling af Prinsesse Celestia, der er regent over landet Equestria.

Equestria er et kongerige hvor der kun bor farverige ponyer. Der er lagt op til mange timers kreativ leg med de farverige, søde figurer fra MY LITTLE PONY. Ponyerne har taget børn over hele verden med storm. TWILIGHT SPARKLE, PINKIE PIE, RAINBOW DASH, RARITY, FLUTTERSHY og APPLE JACK – de er alle sammen forskellige, men sammen står de stærkest. Hver af de seks ponyer har deres eget navn og cutiemark på bagpartiet, men de har også seks helt forskellige personligheder. Hvem identificerer dit barn sig mest med? Alle børn kan finde en yndlingspony, de kan identificere sig med. PINKIE PIE er meget munter og legesyg. Hun elsker søde sager og fester!. RAINBOW DASH elsker derimod at flyve og er altid klar til at spille et spil eller tage ud på eventyr. APPLE JACK er ærlig, venlig og meget sød. RARITY er omsogsfuld og gavmild overfor de andre ponyer. Hun elsker at gøre dem smukke på ydersiden som de er indeni. FLUTTERSHY er en rar og blid pony med et stort hjerte og TWILIGHT SPARKLE er super intelligent og en naturligt født leder.

Enhjørning, Pegasus eller Alicorn gør ikke ponyerne fortræd, for de søde MY LITTLE PONY ponyer leger gladeligt sammen i en verden, hvor venskab er ren magi. Lad de søde ponyer deltage i legen og pynte værelset for de gør bare alting lidt sjovere og sødere.

Der findes et helt farvestrålende og fantasifuldt univers omkring de skønne venskabsponyer som både voksne og børn har svært ved at stå for. Se det flotte udvalg herover, og bestil din MY LITTLE PONY allerede i dag! Kan du kende forskel på de seks populære ponyer? PINKIE PIE er den lyserøde, TWILIGHT SPARKLE er lilla, RAINBOW DASH er blå, APPLE JACK er orange, RARITY er hvid og FLUTTERSHY gul.Se det store udvalg af MY LITTLE PONY her på Wupti.