Kurv 0

NERF

Er du klar til fyre den af med NERF? Her på siden finder du forskellige NERF blasters, NERF darts og andet NERF tilbehør. De forskellige blasters opfordrer til sjov leg og børnene elsker at lege med dem. Der findes noget, der passer til alle behov. Se vores store udvalg her. 

Fyr den af med NERF 
Bliv klar til at fyre den af med NERF. Her inviteres til actionfyldt leg i alle aldre. På wupti.com kan du finde flere forskellige typer af NERF blasters, NERF darts og andet NERF tilbehør. De forskellige blasters opfordrer i den grad til sjov leg, og børnene elsker at lege med dem alene eller sammen med deres venner. Her kan alle have det sjovt på en aktiv måde. 

Både store og små kan lege, at de er actionfigurer eller superhelte og skabe deres helt egen verden - evt. i stuen derhjemme eller ude i haven, hvor der er højt til loftet og masser plads at brede sig på. NERF byder på sjov og spas for alle, hvor både børn og voksne kan udfolde sin barnlige side. NERF er nemlig et universelt legetøj, hvor flere generationer vil blive underholdt. 

Fyr den også af sammen med Star Wars fra Hasbro og TRANSFORMERS samt Marvel. Der er nemlig fyldt med seje actionfigurer fra Hasbro på wupti.com.

NERF startede med en skumbold
NERF er kendt for deres blasters, men startede i sin tid med at opfinde en skumlegetøjsbold, som børnene kunne lege med inden døre uden at smadre ting. Bolden blev de meget kendt for, og den blev meget populær. Salget steg, og NERF legetøj blev meget eftertragtet - og det forstår vi nemt på wupti.com. 
Det hele startede tilbage i 1969, hvor Parker Brothers lancerede den skumbaserede bold, som blev opkaldt ’verdens første officielle indendørsbold’. Bolden var oprindeligt tænkt, som en del af et indendørs volleyball-sæt, men produktudviklerne opdagede undervejs, at det var nok som en indendørs aktivitet derhjemme, da den ikke havde behov for et net. 

NERF blev ved med at opfinde og sælge skumbolde, men legede også med ideen om dartpile. Her fandt de på at lave NERF blasters, som er et plastiklegetøj der kan affyre og skyde med skumpile. NERF er en del af Hasbro, som skaber verdens bedste legeoplevelser - og NERF er ingen undtagelse. Her kan børn og barnlige sjæle fordybe sig i kampen og sejre til sidst. 

Udover de seje blasters har NERF også udviklet legetøj til hunde, hvor de kan jage de bløde bolde omkring i haven og andre udendørs områder. På den måde kan både mennesker og dyr nyde aktiv og sjov leg sammen med NERF. 

NERF - actionfyldt leg for alle aldre
NERF blasters er meget populære for børn og barnlige sjæle, som elsker at lege og kæmpe imod hinanden - plus det smarte er, at man kan lege indenfor uden at smadre vaser, vinduer og lamper. Der gik 20 år, før den første NERF blaster kom frem. ’Blast-A-Ball’ hed den første blaster, som udkom i 1989. Det var et langt rør med en aftrækker for enden, hvilket lignede en modificeret cykelpumpe, som kunne affyre en enkelt skumgummibold.

Først i 1992 udkom der en blaster, som var udstyret med en rigtig aftrækker med de velkendte dart pile, og den hed ’The Sharp Shooter’. I dag kan man vælge mellem rigtig mange forskellige Blasters og NERF segmenter, som du kan finde på wupti.com. 

NERF - det oplagte valg til aktiv leg 
NERF er det oplagt valg til aktiv leg. Det er en fantastisk måde at få dit barn ud og lege på. Her kan de få motion gennem sjov og underholdende leg. Det gør det også til et ideelt valg til en gave. Her kan du forære både blasters og tilbehør dertil, hvor du helt sikkert bliver et hit. Hvis modtageren har en stor samling af blasters, er tilbehør et oplagt valg, som kan tilføje et ekstra niveau til legen. Du kan blandt andet overvejende følgende:

Der er selvfølgelig altid plads til en NERF blaster mere i samlingen. Du kan også være heldig at finde en af de store NERF blasters på tilbud, hvor du bliver et hit. De mindre blasters er et oplagt valg til en nybegynder, eller hvis modtageren er ny indenfor NERF
Hvis du skal give gave til en, som allerede har en stor samling af NERF, er det oplagt at forære tilbehør dertil. Her kan du finde seje veste, ekstra pil, masker og meget mere på wupti.com
 
Køb NERF fra Hasbro på wupti.com i dag
Når du har fundet dine favoritter blandt vores udvalg her på siden, kan du hurtigt og sikkert bestille i dag. Dyk også ned i det spændende sortiment fra Hasbro, hvor du både finder Hasbro Gaming, klassikeren eller en af de nyere versioner af MONOPOLY og de magiske ponyer fra My Little Pony.