Kurv 0

Hasbro

Hasbro vil skabe verdens bedste lege oplevelser for børn i alle aldersgrupper. Med brætspil og med legetøj fra mærker som NERF, TRANSFORMERS og MY LITTLE PONY er der mulighed for at gå på opdagelse i fantastiske universer. Se udvalget af yndlings legetøjsmærkerne fra Hasbro her hos Wupti, og skab en god lege oplevelse for børnene sammen med os.  

Kategorier

Hasbro skaber sammen med børn og barnlige sjæle verdens bedste lege oplevelser for alle aldersgrupper. Her på wupti.dk inviteres du med på opdagelse i et stort udvalg af legetøj og spil fra Hasbro. Blandt brætspil, actionfigurer, blasters, modellervoks og prinsesser burde der være mulighed for at finde børnenes favoritter. Kom med ind i en verden med plads til alle og magiske universer fyldt med legetøj. Brætspil er blevet meget populært og Hasbro Gaming står bag en lang række populære nye og klassiske spil.

Du kan samle familien og vennerne til et spil Twister, Operation, Guess Who, Battleship eller Cluedo. Og glem ikke familiefavoritten MONOPOLY. Måske I skal kaste jer ud i en ny og spændende udgave af det kendte spil MONOPOLY eller måske I skal gå med det sikre valg - klassikeren. Valget er dit, men vi er ret sikre på at det nok skal blive til en masse sjove spilleaftener.

Hasbro er også kendt for mærket NERF. En NERF blaster opfordrer til sjov leg, hvor man kan sigte mod mål eller kæmpe imod hinanden. Der er mange forskellige kategorier af NERF blasters: ELITE 2.0, ULTRA, FORTNITE og SUPERSOAKER der skyder med vand. Du kan også lade dig inspirere af det magiske MY LITTLE PONY univers med TWILIGHT SPARKLE, PINKIE PIE, RAINBOW DASH, RARITY, FLUTTERSHY og APPLE JACK. De magiske ponyer er alle sammen forskellige, men sammen står de stærkest. Med Hasbro kan du skabe en hyggelig kreativ stund med børn ned til 2-års alderen. PLAY-DOH bliver til mange timers kreativ leg både for store og små. Med modellervoks fra PLAY-DOH vil du se børnenes fantasi udfolde sig. Fantasien får også plads når TRANSFORMERS historier skal genskabes eller der skal findes på nye kampe mellem Autobots og Decepticons. Robotterne kan transformere sig til seje dyr og kørertøjer, men BUMBLEBEE, OPTIMUS PRIME, MEGATRON og alle de andre har brug for børnenes hjælp. Måske dit barn skal lære at passe på et kæledyr på en sjov og interaktiv måde som fremmer barnets udvikling?

FurReal kan frembringe mange følelser og glæde hos børn, da de får så meget mere ud af legen. Eller kom med ind i Disneys magiske universer. Tag de original superheltes kamp med hjem i stuen med Kaptajn Amerika eller Iron Man. Måske vil børnene hellere føres til en galakse langt, langt borte? Star Wars er et  univers, som du kan vende tilbage til hele livet. Med de rigtige produkter er galaksen alligevel ikke så langt væk. Eller leg med Anna og Elsa fra Frost i en verden med magiske kræfter som is og sne.