Kurv 0

Hasbro

Hasbro vil skabe verdens bedste legeoplevelser for børn i alle aldersgrupper. Med brætspil og med legetøj fra kendte mærker er der mulighed for at gå på opdagelse i fantastiske universer. Se udvalget af yndlings legetøjsmærkerne fra Hasbro på wupti.com, og skab gode legeoplevelser for børnene sammen med os.

Skab fantastiske legeoplevelser med Hasbro

Hasbro skaber sammen med børn og barnlige sjæle verdens bedste legeoplevelser for alle aldersgrupper. Her på wupti.com inviteres du med på opdagelse i et stort udvalg af legetøj og spil fra Hasbro. Blandt brætspil, actionfigurer, blasters, modellervoks og prinsesser burde der være mulighed for at finde børnenes favoritter. Kom med ind i en verden med plads til alle og magiske universer fyldt med legetøj. 

Med Hasbro får du en oplagt mulighed for at skabe fantastiske legeoplevelser, som samler generationer på tværs af alder. Leg har nemlig ingen alder og egner sig til alle, der søger underholdning med sine nærmeste. Vær med til at skabe fantastiske legeoplevelser sammen med Hasbro i dag.

Vælg underholdning fra Hasbro til dit hjem 

Når du skal have underholdning i hjemmet, er Hasbro et oplagt valg. De byder nemlig på et væld af oplevelser, hvor du nemt kan vælge din favorit. Vælg blandt andet mellem følgende legetøjsmærker: 

Der er altså rig mulighed for sjov underholdning med Hasbro. Du kan se meget mere omkring udvalget ved at klikke på de forskellige mærker. Her kan du udforske det spændende sortiment fyldt med masser af legeoplevelser for enhver smag.

Invitér familie og venner til en omgang brætspil 

Brætspil er blevet meget populært, og Hasbro Gaming står bag en lang række populære nye og klassiske spil. Du kan samle familien og vennerne til et spil Twister, Operation, Guess Who, Battleship eller Cluedo. Og glem ikke familiefavoritten Monopoly. Måske I skal kaste jer ud i en ny og spændende udgave af det kendte spil Monopoly? Eller måske I skal gå med det sikre valg - klassikeren? 

Valget er dit, men vi er ret sikre på, at det nok skal blive til en masse sjove spilleaftener sammen med Hasbro Gaming. Og så kan I finde ud af, hvem der er den ultimative vinder, når aftenen er omme. 

Actionfyldt leg sammen med Hasbro 

Hasbro er også kendt for mærket Nerf. En Nerf Blaster opfordrer til sjov leg, hvor man kan sigte mod mål eller kæmpe imod hinanden. Der er mange forskellige kategorier af Nerf Blasters: Elite 2.0, Ultra, Fortnite og Super Soaker, der skyder med vand. Her kan du inviterer dine venner til en kamp, hvor det er alle mod alle. Så kan I finde den ultimative vinder. Det handler om at være hurtig og snu for at sejre over dine modstandere. 

Fantasien får plads til at udfolde sig, når Transformers historier skal genskabes, eller der skal findes på nye kampe mellem Autobots og Decepticons. Robotterne kan transformere sig til seje dyr og køretøjer, men Bumblebee, Optimus Prime, Megatron og alle de andre har brug for børnenes hjælp. Tag afsted på eventyr med de seje Transformers, og udkæmp stærke kampe.

Tag også de originale superheltes kamp med hjem i stuen med Kaptajn Amerika eller Iron Man. Måske vil børnene hellere føres til en galakse langt, langt borte? Star Wars er et univers, som du kan vende tilbage til hele livet. Med de rigtige produkter er galaksen alligevel ikke så langt væk.

Udforsk de magiske universer fra Hasbro 

Du kan også lade dig inspirere af det magiske My Little Pony univers med Twilight Sparkle, Pinkie Pie, Rainbow Dash, Rarity, Fluttershy og Apple Jack. De magiske ponyer er alle sammen forskellige, men sammen står de stærkest. Eller kom med ind i Disneys magiske universer. Leg med Anna og Elsa fra Frozen i en verden med magi, sne og eventyrlige kræfter.

Måske dit barn skal lære at passe på et kæledyr på en sjov og interaktiv måde, som fremmer barnets udvikling? Furreal kan frembringe mange følelser og glæde hos børn, da de får så meget mere ud af legen. De interaktive dyr lærer, hvordan dit barn skal tage sig godt af et kæledyr, som er et god start for dem. 

Kreative stunder med Hasbro

Med Hasbro kan du også skabe en hyggelig kreativ stund med børn ned til 2-års alderen. Play-Doh bliver til mange timers kreativ leg både for store og små. Med modellervoks fra Play-Doh vil du se børnenes fantasi udfolde sig, hvor de kan lære om former og farver. Det er en fantastiske måde, hvor dit barn kan lære og udvikle sine evner gennem sjov og hyggelig leg med familien.

Køb Hasbro legetøj og spil på wupti.dk

Udforsk det spændende og magiske univers fra Hasbro på wupti.com, hvor du derefter nemt og sikkert kan bestille dine favoritter. Så er du klar til hyggelige og underholdende stunder med dine nærmeste.