Kurv 0

Play-Doh

Skab kunstneriske figurer, og vær modig med Play-Doh. Børn kan slippe fantasien løs med Play-Doh. Alt er muligt i et univers, hvor børn kan være kreative og skabe en pink hund, isbutikker og flyvende ambulancer. Lad børnene slippe fantasien løs, og køb her på siden i dag.

Vær kreativ med Play-Doh

Skal dit lille barn i gang med at lege en kreativ leg? Du kan finde Play-Doh fra Hasbro til en masse kreative timer for familien her. Måske I skal supplere med lidt nye farver modellervoks, eller også falder du for et sæt med et tema, som dit barn vil elske. Fagpersonale får ofte også gang i kreativiteten ved hjælp af Play-Doh modellervoks. Play-Doh kan bruges i mange læringssituationer og kan gøre læring ekstra sjovt.

Fordele ved at lege med Play-Doh

Børn i alderen 2 år og opefter vil uden tvivl elske at kunne forme deres egne bløde Play-Doh kreationer.  Du kan forme tal og bogstaver ud af modellervoks sammen med det store børnehavebarn. Derfor er der flere fordele:

  • Aktiviteter med Play-Doh vil altid stimulere den taktile sans

  • Det styrker finmotorikken

  • Hånd-øje koordineringen trænes og styrkes 

  • Kreativiteten bliver udfordret

Det er ekstra skønt, når voksne og børn sidder sammen om en Play-Doh leg. Relationen mellem barn og voksen styrkes i snakken, om de kreationer som skabes. Der er altid plads til Play-Doh i en kreativ hyggestund med dit barn.

Hyggeligt samvær og kreative stunder med Play-Doh 

Vi kan sammen skabe et hyggeligt sted, hvor kreativitet kan udfoldes, og hvor børn med deres store nysgerrighed kan gå på opdagelse i flotte farver og former. Play-Doh kan blive en god sanseoplevelse for børn og voksne. Berøring, syn og dufte vil lade os opdage små ting i den verden, vi er i. 

Modellervoks kan formes om igen og igen, og Play-Doh er ikke kun en engangsforestilling. Har I prøvet at blande to af farverne sammen? Der er uendelig mange muligheder for hyggetid og ro for dit barn. Nogle dage er der brug for tid til fordybelse, og det vil Play-Doh invitere til. 

Har du brug for lidt mere action med dit barn, er NERF et oplagt valg. Er du mere til de magiske universer omkring My Little Pony og Disney Prinsesser, har vi alt, hvad du søger på wupti.com.

Slip fantasien løs med Play-Doh

Måske er der behov for lidt hjælp til at få fantasien sat i gang, og der er det rigtig fedt at have et af de sjove Play-Doh sæt med sjove temaer. Et par bøtter Play-Doh modellervoks kan være nok at have til det helt lille barn. Det er super sjovt at trylle farve, figurer og fjollede skabninger ind i hverdagen. Man kan jo nærmest skabe alt med en bøtte Play-Doh – det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Køb Play-Doh på wupti.com i dag

Børns sikkerhed har den højeste prioritet. Play-Doh har den højeste kvalitet og alle produkter er alderstilpassede. Skal dit barn i gang med Play-Doh leg nu? Tag et kig rundt i vores univers her.