Kurv 0

Hasbro Star Wars

"Engang for længe siden .. I en galakse langt, langt væk" er begyndelsen på de episke Star Wars-film, for millioner af fans verden over. Dyk ned i Star Wars-universet, og mød Luke Skywalker, Darth Vader, Rey og ikke mindst de droids, vi alle elsker C3-PO og R2-D2. Find dine favoritter her.

Fordyb dig i den episke saga med Star Wars

Den episke Star Wars-saga begyndte i 1977, da den første film "Et nyt håb" rullede ud i biografer rundt om i verden og blev en kæmpe succes. Star Wars gav publikum en helt ny historie og ikke mindst en ny filmoplevelse med store rumskibe, planeter, nye skabninger og Jedi-riddere.

Vi introduceres til kampen mellem oprørsalliancen ledet af prinsesse Leia mod det onde imperium. Oprørerne har opnået planerne for Imperiets store våben Darth Vader. Hun skjuler planerne i droiden R2-D2, og sammen med C3-PO sendes de til planeten Tatooine, hvor hun bliver fanget af Darth Vader. På Planet Tatooine ender de to droider hos Luke Skywalker.

Når imperiet lancerer en søgning efter droid, trækkes Luke ind i kampen om galaksen med den gamle Jedi-ridder Obi-Wan Kenobi, smugleren Han Solo og hans ven Chewbacca. Og så begynder den store saga om kampen mellem godt og ondt. Star Wars består af i alt ni film, som alle har givet publikum episke scener, da Darth Vader afslører, at han er far til Luke Skywalker.

Star Wars er i sandhed i en episk historie. Derfor har vi et spændende udvalg af legetøj fra den populære saga, som du kan pryde dit hjem med. Genskab de fantastiske historier, eller skab dine egne med Hasbro Star Wars i dag. Er du også en fan af Transformers og Marvel, kan du forene de seje actionfigurer i en stor kamp.

Bliv en del af Star Wars univers i dag

I de senere år er Star Wars-universet også blevet udvidet med et antal serier og film, der giver os dybde i en række begivenheder, som vi ser i Star Wars-filmene. Vi har filmene Han Solo og serien Star Wars: Clone wars og Star Wars: Rebels og i 2020 kom en helt ny serie kaldet "The Mandalorian". 

Her møder vi en snigmorder, der kaldes Mando, og vi følger ham på forskellige missioner, hvor man skal finde en meget træagtig skabning. Opdagelsen af denne skabning sender Mandalorian på en farlig rejse gennem hele galaksen, hvor vi kommer tilbage til kendte planeter, men også opdager nye verdener. Uanset, om du vil se de originale film eller fordybe dig i seriens univers, er kraften med dig.

Et unikt univers, der inviterer til episke eventyr

Star Wars er et univers, der er sjovt at vende tilbage til. Når man har film, serier, dukker, lyssværd, legetøj og meget mere, er galaksen alligevel slet ikke så langt væk. Med wupti.com produkter er det let at leve i en verden fyldt med Jedi-riddere, lyssværd, hurtige skibe og dødsstjerner. Find Hasbro Star Wars legetøj og meget mere, og bliv en del af galaksen i dag.