Kurv 0

Transformers

Med Bumblebee, Optimus Prime, Megatron og de andre figurer fra TRANSFORMERS bevæger børnene sig ind i en verden af ikoniske karakterer fra Cybertron. Børnene vil fordybe sig i et univers, hvor intet er, som man først tror. Køb på wupti.com.

Kom med ind i Transformers’ universet

Vil du med ind i et univers af robotter, action og adrenalin? TRANSFORMERS er baseret på historier om liv, håb, kampe og triumfer, der er beskrevet i episke sagaer og har fascineret børn og voksne i mange år. Selvom der allerede er skabt mange historier om Transformers, så kan børnene helt sikkert stadig finde på flere eventyr til robotterne.

Alle TRANSFORMERS kan nemlig transformeres til seje dyr og køretøjer, hvilket inviterer til mange timers leg på tværs af aldersgrupper. I kan også genskabe sagaerne i legen. Hvem skal være skurk, og hvem skal være helt? Med TRANSFORMERS legetøjsfigurerne er mulighederne mange. Er du vild med action, så gå til krig med NERF

Genskab episke historie med TRANSFORMERS fra Hasbro

TRANSFORMERS er en legetøjslinje og tegneserie, der stammer helt tilbage fra 1984. TRANSFORMERS er skabt af Hasbro og har været en af de mest populære legetøjslinjer nogensinde. Tegneserien blev senere animeret i 1986, som blev til en masse legetøj og flere actionfilm.

TRANSFORMERS består af de heroiske Autobots ledet af Optimus Prime, senere hen Bumblebee og de onde Decepticons ledet af skurken Megatron. De kommer alle fra en planeten Cybertron. Det fører til eventyr og krige på tværs af galaxer gennem snart 40 år mellem Autobots og Decepticons. Robotterne fra Cybertron er noget ganske særligt. 

Udover at lege i det et spændende univers med Transformers, så har robotterne en unik evne til at transformere sig til seje dyr og smarte køretøjer. For at transformere sig til et køretøj eller et dyr og tilbage igen, så har robotterne brug for børnenes hjælp. 

Nu er det tid til at planlægge det perfekte kup eller redde verden hjemme i stuen eller sammen med vennerne. Historien er nemlig slet ikke slut endnu, for kampen om Cybertron vil fortsætte mange år endnu. Bliver I angrebet af de onde? Måske er det Megatron. Han er en af de mest frygtede og magtfulde krigere fra Cybertron. Han er drevet af et behov for erobring og lyst til at besejre alle, der er imod ham. 

 

Er du også fan af Star Wars og Marvel, har vi et spændende udvalg på wupti.com til dig. Her på siden finder du også legetøj og sjove legeoplevelser fra My Little Pony, eller saml familien til en omgang MONOPOLY.

Find TRANSFORMERS på wupti.com i dag

TRANSFORMERS inviterer til mange timers leg. Karaktererne kommer i serier, der er tilpasset forskellige alderstrin og har derfor varierende sværhedsgrad. Med massere af TRANSFORMERS at vælge mellem kan store og små transformere sig til helte eller skurke i Hasbros fantastiske univers. TRANSFORMERS har altid skabt glæde og eventyr mellem generationer, og det vil vare ved. Find dine favoritter på wupti.com i dag.