Kurv 0

HP bærbar computer

HP udvikler i dag nogle af markedets bedste og mest anerkendte bærbare computere med fokus på bæredygtighed, indbygget sikkerhed og høj kvalitet. Hos wupti.com forhandler vi de nyeste modeller i det store HP-udvalg, hvor der med garanti også er en bærbar computer, der matcher lige netop dine behov.

Værd at at vide om HP bærbar PC'er

Hvorfor vælge en bærbar fra HP?

  • Mange forskellige modeller og størrelser
  • Høj kvalitet og lyd fra Bang & Olufsen
  • Nye og innovative features som fx HP Sure View privacy-skærm
  • Velkendte Windows styresystem

Wupti.com har et bredt udvalg af forskellige HP-modeller, hvor du både finder computere til privat- og erhvervsmæssigbrug, samt i flere forskellige prisklasser, så alle kan være med. Alle computerne leveres med den nyeste udgave af det velkendte og afholdte styresystem Windows, som der findes uanede mulighed til.
 

Hvilken model skal du vælge?

Med så forskellige funktioner og features, størrelse og design, kan det være svært at finde ud, hvilken bærbar computermodel, der er den rette for dig. Der er dog en række overvejelser, som du kan gøre dig, for at komme nærmere svaret. Hvilken model, der passer bedst til dig, afhænger først og fremmest af dine computerbehov. Skal computeren bruges hver dag til krævende opgaver på arbejdet, til underholdning og mindre gøremål derhjemme eller måske til at game på?

  • Er du studerende eller afhængig af at kunne arbejde på farten, kan du med rette vælge en mindre og tynd bærbar. Hos wupti.com finder du bl.a. modellen HP Notebook, der fås i 13,3”. Denne bærbar har en lav vægt og en batterilevetid med op til 10 timers produktivitet, hvilket gør den ideel at have med på studiet eller fx i toget.
  • Hvis du er en erfaren gamer – eller har intentioner om at blive det – er du højest sandsynlig klar over, at den bedste spiloplevelse og gamingperformance kræver en kraftfuld maskine. HP har heldigvis sørget for, at du ikke skal gå på kompromis med ydeevnen, når du spiller på en bærbar computer. Det har de med HP Omen-serien, der med en stærk hardware og et aggressivt design er skabt til gameren, der gerne vil spille de nyeste og mest krævende spil.
     
  • Lige såvel som gaming kræver en computer med stor ydeevne, er kravene også store, hvis computeren skal bruges til arbejde. Et bud på en effektiv arbejdscomputer er HP’s Pavilion-model, der med den nyeste teknologi, enorme lagerplads og en stærk processor er kraftfuld nok til hjælpe dig med alle dine arbejdsopgaver, store som små.

Uanset behovet, er vores udvalg af HP-computere heldigvis stort nok til, at der også findes en computer der passer til dig. Flere af modellerne fås tilmed touchscreen og dertilhørende pen, så du kan bruge computeren som en notesbog.
 

Køb en bærbar fra HP hos wupti.com

Find din nye bærbare HP computer i wupti.com’s store udvalg og bestil i dag - med vores hurtige levering kan du hurtigt komme i gang. Husk også at se vores udvalg af HP computermuse, HP PC skærme og HP tastaturer hvor du finder alt hvad du skal bruge for at få den fulde HP-oplevelse. Her kan du bl.a. finde en smart computertaske som er uundværlig når du skal have computeren med på farten.