Kurv 0

HP printer blæk

Hver eneste HP patron er gennemtestet i hundredvis af timer ved hjælp af flere års erfaring og forskning, så kunderne altid får den bedst mulige udskrivningsoplevelse. Kom blækmanglen i forkøbet og køb ekstra patroner. Hos wupti.com forhandler vi de bedste og originale af slagsen fra HP.

Værd at vide om HP blækpatroner

Hvorfor vælge HP Blækpatroner?

  • Driftssikker og problemfri udskrivning
  • HP fungerer bedst med HP
  • Godkendt og testet
  • Udprint i den bedste kvalitet

Det er ikke helt uden betydning, hvor gode de blækpatroner, du køber er. Kvaliteten af blækpatronerne har nemlig afgørende betydning for, om dine udprints bliver optimale. Hos wupti.com forhandler vi de originale og bedste blækpatroner på markedet, og der er helt sikkert også nogle, der er kompatible til din blækprinter. Blækpatronerne fra HP er testet og godkendt, så du med dem kan du være sikker på en driftssikker og problemfri udskrivning.
 

Hvilken model skal jeg vælge?

Som med så mange andre elektronikprodukter gælder det, at det meste tilbehør er bedst kompatibel til apparater fra samme producent. Tilsvarende gælder det for HP Blækpatroner, der er specialdesignede til HP printere, og derfor også fungerer bedst med originale HP blækpatroner. Foruden en forringet kvalitet på dine udprint, kan du tilmed risikere at beskadige printeren, hvis du anvender uoriginale blækpatroner – så du er med andre ord sikret udprint i den allerbedste kvalitet, når du anvender blækpatroner fra HP.

Det er din printers type og model, der afgør, hvilke blækpatroner, du skal vælge. Det er forskelligt, hvor mange sider der er til i de respektive blækpatroner. 

At det er vigtigt at købe ekstra blækpatroner ind til udskiftning er ofte noget, man først kommer i tanke om, når skaden allerede er sket, og man mangler blæk til at fortsætte sit udprint. Det er både tidskrævende og irriterende, især hvis det er vigtige udprint, som fx studieopgaver eller arbejdsopgaver til deadlines, der skal printes. Det er derfor en rigtig god ide altid at købe minimum to patroner ind til dit blæklager, så du ikke bliver tvunget til at stoppe midt i udprintsprocessen.
 

Bestil allerede i dag

Med wupti.com’s store udvalg til markedets bedste priser har du ingen undskyldning for ikke at komme blækmanglen i forkøbet. Bestil derfor dine ekstra blækpatroner hjem allerede i dag. Vi leverer altid hurtigt, så du også hurtigt kan genoptage printningen, hvis uheldet er ude, og du er løbet tør midt i processen. Du kan også meget passende kigge i udvalget af øvrigt printertilbehør til HP printere, hvor du finder bl.a. blæk