Kurv 0

HP instant ink

HP instant ink. Abonnementsblæk leveret til døren.

Spar op til 70% på blæk!*

Sådan fungerer det

HP Instant Ink er din egen personlige printassistent. Når din printer er ved at løbe tør for blæk, så giver printeren automatisk besked til HP om at sende dig mere. Printeren bestiller originalt HP blæk, og får det leveret til din dør, inden du løber tør – og kun når du har brug for det. Det er risikofrit at prøve – og du kan altid annullere abonnementet.
Læs komplette vilkår og betingelser her

VÆLG DIT ABONNEMENT

Vælg mellem 5 abonnementer, afhængig af hvor mange sider du udskriver pr. måned.

DU FÅR TILSENDT NYT BLÆK, INDEN DU LØBER HELT TØR

Vi sender originalt HP-blæk direkte til din dør. Genbrug og forsendelse inkluderet.

NYD EN NEMMERE MÅDE AT UDSKRIVE PÅ

Ingen binding, intet årligt gebyr. Kan annulleres til hver en tid.

Spar op til 70% på blæk!*

Abonnementsoversigt

Abonnementerne er baseret på det antal sider, som du udskriver på en måned, hvilket sparer dig penge. Du kan opgradere eller nedgradere dit abonnement når som helst. Har du spørgsmål?   

Hvad ellers? Sider i sort-hvid og farve koster det samme, så du kan udskrive det du har brug for. HP Instant Ink patroner har højere kapacitet end XL patroner, så de ikke skal skiftes så ofte.
Læs komplette vilkår og betingelser her

 

*Baseret på et abonnement på HP Instant Ink-tjenesten med 300 ark (besparelser for andre abonnementer vil være lavere). Baseret på brug af alle ark i abonnementet uden køb af ekstra sæt med ark og er i sammenligning med en gennemsnitlig pris pr. ark ved udskrivning af ISO/IEC 24711-sider på størstedelen af markedets InkJet-farveprintere til mindre end 1500 kr. ved brug af patroner med standardkapacitet, som det blev rapporteret af IDC i andet kvartal af 2016. Undersøgelsen er baseret på producenternes vejledende priser, som offentliggjort af SPIRE i september 2016, samt den sidekapacitet, der er angivet på producentens websted pr. september 2016. Du kan finde flere oplysninger på hp.com/go/dkcompare. Alle priser er inkl. moms. ISO-ydeevnen er baseret på uafbrudt udskrivning i standardtilstand. De faktiske besparelser afhænger af det egentlige antal udskrevne sider pr. måned og de udskrevne siders indhold. Du kan finde flere oplysninger om ISO-standarder: www.hp.com/go/pageyield.