Kurv 0

HP all in one printer

Mangler du en printer, som kan mere end én ting. så er en HP all-in-one printer et godt bud. Den kan både printe, scanne, kopiere og er derfor perfekt til hjemmekontoret. Find din all in one printer fra HP herunder.  

Kvalitetsrige HP All-In-One-printere

Hos wupti.com finder du et stort og godt udvalg af diverse HP All-In-One-printere, som alle kan levere tårnhøj kvalitet på papir. Så selvom du sidder på hjemmekontoret eller i privat regi, så kan du nemt printe på et professionelt niveau.

Med HP All-In-One får du altid:

  • Nem opsætning
  • Detaljeret tekst
  • Virkelighedstro billede
  • Autentiske farver
  • Hurtig udskrivnings hastighed
  • Mulighed for USB-tilslutning
  • Mulighed for at oprette forbindelse til din mobil- eller tabletenhed

 

Mobilstyring af din HP All-In-One

HP All-In-One er altid en smart printer i nem indpakning. Her får du nemlig en række printere, der alle kan udskrive, scanne og kopiere i høj kvalitet. Og du kan sætte det hele i gang fra din mobil. Du skal blot downloade HP Smart-appen, som gør, at du kan styre printeren med din mobil eller tablet.

Når du bruger HP Smart-appen, så kan du scanne, dele, kopiere og meget mere uden at gå ned på kvaliteten – tværtimod. Din mobil får nemlig også besked, hvis udskrivningen går i stå eller blækniveauet er lavt. Aldrig har det været nemmere få god kvalitet ned på papir.

HP: Et valg, der er klart som blæk

At vælge en HP All-In-One-printer er en god beslutning. Her får du nemlig høj udskrivningskvalitet for pengene. HP giver dig blandt andet detaljerede kopier og brugbare funktioner, som bibeholder en professionel kvalitet – både når du skal udskrive på hjemmekontoret og scanne på arbejdet. 

Og apropos udskrive, så gør HP Instant Ink, at du kan bestille blæk automatisk og få det leveret til døren, så du aldrig står og mangler farver til dine udskrifter. Samtidig kommer du endda til at betale meget mindre. Så slipper du både for bøvlet og det høje beløb.

Find alt til din printer

Hos wupti.com kan du få alt det, du har brug for til din HP-All-In-One-printer. Vi har blandt andet et helt udvalg af printere og blæk fra diverse kvalitetsmærker. Her er både blækprintere, laserprintere, mobile fotoprintere og andre alt-i-en-printere fra blandt andet mærker som Canon.