Kurv 0

HP blækprinter

Et af verdens absolut bedste printerproducenter er HP. De nok mest kendte og anvendte printere fra printerproducenten er blækprintere, der klarer dine printeropgaver hurtigt og i høj kvalitet. 

Værd at vide om HP blækprintere

Hvorfor vælge en HP blækprinter?

  • Gode priser
  • Bredt udvalg i størrelser og modeller
  • Udprint i den højeste kvalitet
  • Mange funktioner og nye features

HP Blækprintere fås i mange forskellige modeller og størrelser, og de bedste af dem finder du her på wupti.com – naturligvis til markedets bedste priser. Blækprintere er generelt set både mindre og væsentlig billigere end de dyre laserprintere, men kan alligevel uden problemer udføre din printeropgaver. Foruden udprint i høj kvalitet kan HP blækprintere fremhæves pga. de mange ekstra funktioner som kopiering, scanning og funktionelle netværksfunktioner. Nogle modeller har yderligere ekstra specialfunktioner.
 

Hvilken HP blækprinter skal jeg vælge?

For at finde den rette blækprinter, skal du finde ud af, hvor stort dit printerbehov er. Hvis printeren skal printe hver dag, eksempelvis på et kontor eller en større arbejdsplads, findes der HP Officejet Pro-serien. De trådløse printere forbindes nemt til alle enheder, så alle på kontoret hurtigt kan udskrive. Den dobbeltsidede udskrivning er tilmed hurtig med op til 20 sider i minuttet. De professionelle HP blækprintere, som man med rette kan kalde OfficeJet-printerne, er derfor ideelle til det store printerbehov, hvor der skal printes meget og ofte.

Er det i stedet kun til husbehov og på ugentlig basis, at du vil bruge printeren, findes der i udvalget også en lang række mindre modeller, der uden problemer kan klare dine printeropgaver. Du kan med fordel her vælge en multifunktionel all-in-one printer, der er både scanner, printer og kopimaskine i én. En all-in-one printer er perfekt til dig, der er studerende eller dig, der ikke har så meget plads. Printeren fylder nemlig ikke meget, men tilbyder ikke stadig desto mindre stadig alle de væsentligste funktioner.

Hvor en blækprinter særligt kommer til sin ret, er når du du vil printe farvefotos. Fotokvaliteten bliver nemlig langt bedre på en blækprinter end fx en laserprinter. Ønsker du udelukkende at printe fotos og billeder ud, finder du i udvalget også de mobile fotoprintere, der er skabt til formålet. Den lille og smarte fotoprinter printer dine billeder direkte fra din mobil på ingen tid, og du kan have den med dig altid – den fylder nemlig ikke mere, end at du kan have den i din lomme. Uanset hvilken HP blækprinter du vælger, har printeren de nyeste features og funktioner. Et af dem er mobil udskrivning, der gør det nemt at udskrive fra din smartphone, tablet eller bærbare computer uanset om du er på kontoret, derhjemme eller på farten.
 

Køb en blækprinter og blækpatroner fra HP i dag

Når du køber en blækprinter fra HP, skal du huske på, at det altid anbefales, at du køber blækpatroner af samme producent, dvs. HP. Originale HP Blækpatroner er nemlig speciallavede til din HP printer, og når du bruger dem, er du sikret udprint i den allerbedste kvalitet. Uoriginale blækpatroner, der ikke er kompatible med printeren, kan tilmed beskadige printeren og forhindre en driftssikker udskrivning. Køb derfor altid originale HP blækpatroner, som du naturligvis også kan finde hos wupti.com.

Køb med fordel stort ind af blækpatroner fra vores store udvalg – så undgår du at løbe tør for blæk midt i en udskrivning. Se også vores store udvalg af HP printertilbehør.