Kurv 0

HP laserprintere

Det er ikke tilfældigt, at laserprinterne fra HP er nogle af kategoriens bedste – HP er nemlig branchens førende producent indenfor laserudskrivning. Hos wupti.com finder du de bedste af slagsen til markedets bedste priser. Læs herunder meget mere om, hvorfor en laserprinter er en rigtig god investering til kontoret, arbejdspladsen eller til privat brug.

Markedets bedste laserprintere fra HP

Hvorfor vælge en HP laserprinter?

  • Økonomiske i drift
  • Hurtig og effektive
  • Stort udvalg i modeller og prisklasser

I vores brede udvalg af HP Laserprintere finder du forskellige modeller og prisklasser, der passer til både privat og erhverv. Uanset hvilken HP laserprinter du vælger, har du med HP et mærke, der er garant for printere i den højeste kvalitet, der giver dig stabil udskriftsmængde og stor brugervenlighed. Du kan med andre ord være sikker på, at du får meget – og god - printer for pengene.   

Hvilken HP laserprinter skal jeg vælge?

Laserprintere er generelt dyrere end blækprintere. Til gengæld er laserprinterne billigere i drift, da de tonere, printeren skal printe med, holder langt bedre end de almindelige blækpatroner. Laserprintere egner sig derfor godt, når der skal printes meget på daglig basis – og de er tilmed en del hurtigere end de øvrige printertyper. Laserprintere kan nemlig uden problemer printe mange hundrede sider på én gang, og er med andre ord en god investering til det store printerbehov.

Når du skal vælge laserprinter, skal du først og fremmest overveje, hvor stort dit printerbehov er. Til store kontorer, hvor printeropgaverne er mange og daglige, og hvor der er behov for at printe i farver, finder du i udvalget de store og multifunktionelle Laserjet Pro Color. De kraftfulde farvelaserprintere, der har en stor ydeevne og stor gennemslagskraft, kan tilmed både scanne, faxe og kopiere.

Mange af printerne leveres ydermere med et brugervenligt display, der gør betjeningen nem og enkel. Hvis dine printeropgaver er forbeholdt dokumenter i sort og hvid, er den billigste løsning at vælge en simpel laserprinter. De små og simple laserprintere egner sig godt til mindre kontorer eller arbejdspladser, hvor der er op til 10 personer, og kan hurtigt og uden problemer klare dine printeropgaver.

Køb HP’s laserprintere og tonerpatroner i dag

Bestil din laserprinter hjem allerede i dag. Med vores hurtige levering kan du komme i gang med at printe inden længe. Når du køber en laserprinter, skal du huske på, at valget af laserpatroner også har betydning for, hvor gode dine udprint bliver. Det anbefales altid, at du vælger laserpatroner af samme producent som printeren. Det sikrer en driftssikker printning, at maskinen ikke beskadiges og ikke mindst, at dine print bliver helt optimale og i den bedste kvalitet.

Hos wupti.com finder du naturligvis også HP toner til din nye laserprinter. Det finder du i vores store udvalg af printertilbehør til HP, hvor der er også forskellige typer af papir – herunder almindeligt kopipapir, fotopapir og ikke mindst HP Color laserpapir, der er særligt optimeret til HP Color Laserjet printere.