Kurv 0

HP printere

HP er utvivlsomt en af de største og mest kendte printerproducenter i verden. På wupti.com fører vi et stort udvalg af forskellige HP Printere, og her finder du både laserprintere og blækprintere. Se det brede udvalg her på siden.

Værd at vide om HP printere

Hvorfor vælge en printer fra HP?

  • Stort udvalg af modeller og prisklasser
  • Nemme og brugervenlige
  • Alle de nye, spændende funktioner

wupti.com har et stort udvalg af forskellige HP-printere, der passer til forskellige behov – lige fra de mindre og praktiske, der passer perfekt til hjemmekontoret til de store og kraftfulde printere, der opfylder større arbejdspladsers behov. Udvalget byder også på forskellige prisklasser, så der er noget for enhver pengepung. Uanset modellen har du med HP en printer, der er brugervenlig og nem at vedligeholde. 
 

Hvilken HP printer skal jeg vælge?

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvilken printer du skal vælge. Hvilken printer, der er ideel for dig, afhænger af hvilke printerbehov, du har. Du bør derfor få afklaret, hvordan og til hvad du skal bruge printeren. Man skelner overordnet set imellem to typer af printere – blækprintere og laserprintere. Som udgangspunkt er blækprintere mindre i størrelsen, hvorfor de passer godt til skrivebordet derhjemme.

En laserprinter fylder ofte en del mere, men er også hurtigere og billigere i drift. De store laserprintere er derfor velegnede til kontorer, hvor der skal printes meget og hurtigt. Begge typer fås dog i forskellige størrelser, så du skal ikke lade dig begrænse af pladsmangel, hvis valget falder på en laserprinter.

Du bør også overveje, hvad du skal bruge til printeren til. Er det udelukkende dokumenter i sort-hvid, du skal printe, er det langt billigere at købe en sort-hvid printer. Omvendt giver en farveprinter større fleksibilitet i forhold til udprint, da du har muligheden for at printe og scanne fx fotos. Er dit printerbehov forbeholdt udskrivning af billeder, finder du også fotoprintere, der hurtigt og nemt printer dine mobilfotos i høj kvalitet. Det er desuden vigtigt at huske, at nogle blæk- eller tonerpatroner kan være dyre at udskifte. Hvor dyr vedligeholdelsen er, er derfor også noget, du bør have med i overvejelserne, når du vælger din nye printer.

Printerteknologien er indenfor de sidste par år kun blevet bedre og funktionerne kun blevet flere. Det betyder, at du, uanset printertypen, derfor kan være sikker på, at selv de mindste og mest budgetvenlige modeller også har de sidste nye funktioner. Et af dem er mobiludskrivning, hvor du kan tilslutte din iPhone eller iPad og udskrive direkte fra enheden. Et af de nyeste skud på stammen er HP Sprocket mobil printer - en genial printer i lommestørrelse, som printer dine mobilfotos på et øjeblik.

 

Find din nye HP printer og bkæl hos wupti.com

Med vores hurtige levering kan du inden længe komme i gang med at printe med din nye HP printer. I vores store udvalg af HP blæk, finder du tonere og blækpatroner til din nye HP printer. Find og bestil din nye printer allerede i dag!